Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ţălnar, euforic după victoria cu Astra: "Jucăm cel mai frumos fotbal!"

Publicat:

Antrenorul celor de la Dinamo, , isi felicita jucatorii pentru victoria cu Astra, scor 1-0, insa nu uita nici de suporteri, care au incurajat echipa pe tot parcursul partidei.

"Dinamo nu a mai jucat de multi ani asa bine cum a jucat in aceasta seara. Jucam cel mai frumos fotbal. Se poate si la Dinamo sa vedem o atmosfera frumoasa.

In mare parte am facut tactica cu Rullo, dar sint bucuros ca Musat l-a inlocuit cu brio. Se poate observa ca avem solutii", a spus si la .

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Rednic vrea stadion plin cu oltenii lui Mititelu

08:45, 29.04.2024 - IAȘI. UTA a trecut de „Poli” Iași, dupa o prima repriza slaba, insa o a doua așa cum ne-am dori intotdeauna. Antrenorul UTA-ei a recunoscut jocul modest din primele 45 de minute, iar victoria o pune și pe seama schimbarilor pe care le-a nimerit.

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, s-a resemnat: Doar o minune ne mai salveaza!

14:40, 27.04.2024 - Dinamo pare ca se duce, iremediabil, de la meci la meci spre un deznodamant trist pentru fanii alb-roșii, adica a doua retrogradare pe parcursul a trei ani. Daca acum trei ani caderea pentru prima data in istoria clubului s-a datorat situației financiare dramatice, mulți jucatori plecand, acum banii …

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, suspendat pentru doua meciuri dupa incidentul cu Dinamo

20:45, 26.04.2024 - Antrenorul echipei FC Botosani, Bogdan Andone, a fost suspendat doua meciuri de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), in sedinta acesteia de luni, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu Dinamo (2-1), din etapa a sasea a fazei play-out a Superligii.

Valeriu Iftime, plin de incredere inaintea meciului cu Dinamo: „Jucam mai mult fotbal decat ei, suntem mai buni”

11:50, 23.04.2024 - Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a vorbit la GSP Live despre meciul cu Dinamo, din etapa #6 a play-out-ului. Duelul este extrem de important in lupta pentru evitarea retrogradarii, ținand cont de faptul ca trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) este fix deasupra moldovenilor, avand un avans de…

Farul Constanta are patru jucatori in echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

10:35, 23.04.2024 - Victoria cu 5 1 pe teren propriu cu CFR Cluj a inclus patru jucatori de la Farul Constanta, campioana Romaniei, in echipa ideala a etapei a cincea din play off si play out: fundasul Cristi Ganea, mijlocasul Constantin Grameni si atacantii Louis Munteanu si Ionut Cojocaru, cei care au marcat golurile…

FOTBAL ROMANESC Dinamo și UTA vor juca fara fani pana la final de sezon

11:41, 28.03.2024 - Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis ca Dinamo și UTA sa primeasca pedeapsa maxima dupa incidentele care au avut loc intre fani la meciul direct. The post FOTBAL ROMANESC Dinamo și UTA vor juca fara fani pana la final de sezon first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?