Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tablou de 160.000 euro furat în plină zi, sub ochii vizitatorilor de la muzeu

Publicat:

Jaf indraznet in Moscova, unde un barbat a furat in plina zi un tablou de 160.000 de euro. Totul s-a intamplat sub privirile vizitatorilor, care si-au dat seama prea tarziu de ce se intampla. Hotul a fost prins a doua zi, iar tabloul, recuperat. Jaful a provocat furia autoritatilor, mai ales ca pictura nu era prevazuta cu un sistem de alarma, asa cum se intampla de obicei in muzee. Jaful a avut loc la (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aparatul foto de la Medicina Legala din Dambovița a fost furat. Hoțul, prins de polițiști dupa un furt din magazin

11:00, 09.04.2024 - Un barbat care a furat in mai multe randuri produse cosmetice dintr-un supermarket, dar si un aparat de fotografiat din sectia de Medicina Legala a Spitalului Județean din Targoviste, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Avertisment teribil: ISIS a pus ochii pe Europa și SUA, dupa masacrul de la Moscova. 'Este inevitabil'

11:15, 02.04.2024 - Gruparea terorista ISIS are o „dorința puternica” de a ataca SUA și alte puteri ale lumii, a avertizat saptamana trecuta fostul lider al Comandamentului Central al Statelor Unite, adaugand ca pericolul „este inevitabil”. Analiștii cred ca militanții se concentreaza acum mai mult pe Europa și scot…

Ne luam tezaurul furat de Moscova inapoi ! Redarea demnitații și onoarei naționale

14:06, 16.03.2024 - Rezoluția adoptata de Parlamentul European, care solicita Rusiei sa returneze Romaniei tezaurul furat, reprezinta o recunoaștere a importanței imense pe care o are acest patrimoniu pentru noi, poporul roman. Aceasta rezoluție prin care tezaurul furat Romaniei se va intoarce acasa nu este doar o victorie…

Și Germania critica declarația Papei: „Unele lucruri le poți ințelege doar daca le vezi cu ochii tai”

15:36, 11.03.2024 - Ministrul de externe al Germaniei, Annalena Baerbock, a criticat dur apelul Papei Francisc ca Ucraina sa negocieze cu Moscova, spunand ca nu i-a „ințeles” poziția. Baerbock a spus ca daca Ucraina și aliații sai „nu dau dovada de putere acum, nu va fi pace”.

A furat caruciorul unui bebeluș ziua in amiaza mare: Cum au reușit oamenii legii sa prinda hoțul

13:55, 04.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce a furat un carucior de pe o strada din municipiul Balți. Cazul a fost inregistrat de catre angajații de la Inspectoratul General de Carabinieri.

Hoțul de pe Cocorilor a fost arestat: este un barbat de 32 de ani

20:45, 29.02.2024 - Un barbat de 32 de ani a intrat intr-o casa de pe strada Cocorilor, a furat un portofel și cheile de la mașina, a furat cardurile și banii și a facut cumparaturi online de 2.000 de lei. El a fost prins, reținut și arestat. „La data de 27 februarie a.c., in jurul orei 04.13, polițiștii […] The post Hoțul…

Statele Unite stau cu ochii pe Rusia, in ziua in care Vladimir Putin este așteptat sa raspunda la cererea de "ajutor" a separatiștilor din Transnistria

09:00, 29.02.2024 - Statele Unite ale Americii urmaresc indeaproape situația din regiunea separatista moldoveneasca Transnistria, dupa ce oficialii pro-ruși din teritoriu au facut apel la Moscova pentru "protecție".

(video) I-a furat portmoneul chiar sub ochii ei: Momentul in care un barbat jefuiește o femeie, așezata pe o banca

14:30, 12.02.2024 - Un barbat din Anenii Noi este cercetat penal pentru comiterea unui jaf stradal. Potrivit oamenilor legii, acesta a furat un portmoneu chiar de sub ochii unei femei, așezate pe o banca langa un teren de joaca pentru copii. Momentul faptei a fost filmat de camere de supraveghere.


Ce parere ai despre aceasta stire?