Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sute de ruși, inclusiv Putin și Gorbaciov, i-au adus un ultim omagiu lui Primakov

Publicat:

Sute de ruși, inclusiv fostul lider sovietic și clasa politica in ansamblu, i-au adus luni un ultim omagiu lui , fost șef al serviciilor de spionaj, fin diplomat și specialist pe probleme ale , fost prim-ministru, decedat vineri la varsta de 85 de ani, relateaza AFP.

Miniștri, deputați și senatori s-au succedat pe lânga catafalcul unde era depus sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Primakov în de la '''', unde au avut loc ceremonii similare la moartea liderilor sovietici Lenin, Stalin

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace!

22:45, 02.05.2024 - Suntem alaturi de bunul nostru prieten, Catalin la desparțirea de tatal drag, ARON LUNGU The post UN ULTIM OMAGIU Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihneasca in pace! first appeared on Informatia Zilei .

Aliații lui Putin cer reinstituirea pedepsei cu moartea dupa masacrul din Moscova. Ar putea fi folosita inclusiv impotriva disidenților

10:50, 25.03.2024 - Acoliții lui Putin, aflați in poziții de rang inalt in cadrul regimului de la Kremlin au inceput sa ceara reinstituirea pedepsei cu moartea in Rusia, dupa masacrul comis de teroriștii ISIS la concertul din Moscova, vineri, relateaza The Moscow Times.

Rușii arunca cu vopsea verde in urnele de vot ca protest fața de Putin. Incidente au avut loc inclusiv in Crimeea anexata

15:40, 15.03.2024 - Autoritațile electorale ruse raporteaza tot mai multe incidente in secțiile de votare – rușii au turnat cu vopsea verde antiseptica in mai multe urne de vot de pe teritoriul rus in prima zi a alegerilor prezidențiale menite sa-i ofere lui Putin un nou „mandat”, relateaza The Moscow Times.

FOTO-VIDEO Atac masiv lansat de rusi la Odesa: cel puțin 14 morți și zeci de raniți

15:05, 15.03.2024 - Autoritatile ucrainene au rezivuit in crestere bilantul mortilor și ranitilor in urma atacului masiv lansat de rusi, vineri, la Odesa. 14 persoane au fost ucise, inclusiv un paramedic și un angajat al Serviciului de Stat de Urgența, care au venit sa ofere asistența dupa prima explozie, iar 46 de persoane…

Patriarhul Neofit va fi inmormantat sambata la Sofia. Credincioșii bulgari ii aduc un ultim omagiu

13:45, 15.03.2024 - Credinciosii ortodocsi bulgari au umplut vineri catedrala Aleksandr Nevski din Sofia pentru a-i aduce un ultim omagiu Patriarhului Neofit, decedat miercuri, la varsta de 78 de ani, dupa o suferinta indelungata relateaza Reuters, preluata de Agerpres.

Elevii si colegii Ruxandrei Dumitrescu, ultim omagiu in sala de sport: "A fost mai mult decat un model... A fost ca o mama"

08:15, 05.03.2024 - Ruxandra Dumitrescu, fosta voleibalista internationala, mutipla campioana a Romaniei si Greciei, a murit la doar 46 de ani, in urma unui stop cardio respirator. Vestea a picat ca un traznet pentru elevii si colegii ei, care sunt acum in stare de soc.

EXCLUSIV. Cum vede stranepotul lui Stalin visul lui Putin de refacere a URSS: „Razboiul din Ucraina e ilegal” FOTO

06:35, 05.03.2024 - Intr-un interviu exclusiv acordat pentru „Adevarul”, Jacob Jugashvili, stranepotul lui Stalin, considera ca razboiul din Ucraina este ilegal și ca viitorul lider al Rusiei ar trebui judecat de popor in funcție de realizari la finalul mandatului.

Cand va fi inmormantat Dinu Sararu. Anunț important pentru romanii care vor sa ii aduca un ultim omagiu regretatului scriitor

21:45, 03.03.2024 - Lumea scriitorilor este in doliu, de cand Dinu Sararu s-a stins din viața. Celebrul dramaturg va fi inrmomantat zilele urmatoare, iar data ceremoniei a fost anunțata. Iata tot ce trebuie sa știe cei care vor sa iși ia ramas bun de la el. Unde ii pot aduce un ultim omagiu.


Ce parere ai despre aceasta stire?