Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surse - Nicolae Ciucă, negocieri la București cu Ursula von der Leyen, înainte de Congresul PPE

Publicat:
Surse - Nicolae Ciucă, negocieri la București cu Ursula von der Leyen, înainte de Congresul PPE

Liderul PNL, , a profitat de faptul ca liberalii organizeaza la București Congresul PPE și a avut o intalnire cu președintele , Ursula von der Leyen. Ciuca a insistat foarte tare asupra integrarii depline a Romaniei in spațiul Schengen. Aceste negocieri vin in contextul in care, la București, este prezent și cancelarul Austriei, , iar partidul sau a declarat ca se opune Manifestului PPE, care prevede aderarea Romaniei și Bulgariei la spațiul Schegen.

a militat pentru susținerea integrarii depline in spațiul Schengen a Romaniei, cat mai…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Culise discuțiilor dintre Ciuca și Ursula von der Leyen

17:05, 06.03.2024 - Președintele PNL Nicolae Ciuca a avut miercuri o intrevedere cu președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in cadrul careia a militat pentru susținerea integrarii depline a Romaniei in spațiul Schengen, cat mai curand posibil.

Congresul PPE: Rareș Bogdan anunța negocieri dure cu Austria pentru aderarea Romaniei la Schengen: „Au aruncat deja buzduganul”

15:15, 06.03.2024 - Europarlamentarul liberal spune ca delegația Austriei a ”aruncat deja buzduganul” prin faptul ca membrii partidului cancelarului Karl Nehammer nu ar vrea sa semneze programul electoral al Partidului Popular European prin care se propune integrarea totala a Romaniei și Bulgariei in spațiul Schengen.

Marcel Ciolacu: "Am vorbit cu Ursula von der Leyen despre aderarea completa la spațiul Schengen"

11:31, 06.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a discutat, miercuri dimineața, cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre prioritațile europene ale Romaniei, aderarea completa la spațiul Schengen și implementarea PNRR.

Ciolacu, discuții cu Ursula von der Leyen despre aderarea completa la spațiul Schengen și PNRR

10:40, 06.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a discutat, miercuri dimineața, cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre prioritațile europene ale Romaniei, aderarea completa la spațiul Schengen și implementarea PNRR.

13 președinți și premieri si reprezentanti din 44 de tari vor fi prezenti la Congresul PPE de la Bucuresti

10:15, 06.03.2024 - Liderii celei mai mari familii politice europene, Partidul Popular European, se vor afla timp de doua zile la Bucuresti. 13 sefi de stat si de guvern si reprezentanti din 44 de tari vor fi prezenti la congresul PPE care incepe astazi. Popularii europeni vor adopta strategia pentru alegerile europarlamentare…

George Simion cere explicații de la MAI in legatura cu comasarea alegerilor: "Romania se afla sub controlul unei gaști de prada transpartinice"

11:46, 05.03.2024 - "Urgenta este data de ordonanta lor, care astazi este supusa dezbaterii publice. Vom intra alaturi de colegi nostri, deputati si senatori, pentru a vedea daca ni se da dreptul la cuvant si daca ni se dau explicatii de ce am fost scosi in afara sectiilor de vot? De ce este implicat un serviciu secret…

George Simion cere explicații de la MAI in legatura cu comasarea alegerilor: "Romania se afla sub controlul unei gaști de prada transpartinice"

11:20, 05.03.2024 - "Urgenta este data de ordonanta lor, care astazi este supusa dezbaterii publice. Vom intra alaturi de colegi nostri, deputati si senatori, pentru a vedea daca ni se da dreptul la cuvant si daca ni se dau explicatii de ce am fost scosi in afara sectiilor de vot? De ce este implicat un serviciu secret…

Toți greii Europei vin la București: Ursula von der Leyen și Karl Nehammer ajung in Romania

17:15, 04.03.2024 - Europarlamentarul Siegrfied Mureșan anunța lista liderilor Uniunii Europene care vor veni la Congresul PPE, de la București, in perioada 6-7 martie. Printre aceștia figureaza președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dar și cancelarul Austriei, Karl Nehammer, cel care blocheaza aderearea…


Ce parere ai despre aceasta stire?