Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză politică în Marea Britanie: Nigel Farage iese din joc la alegerile parlamentare

Publicat:

, , unul din cei mai cunoscuți politicieni de pe insula dar și in Europa, a declarat ca nu va candida pentru un post de parlamentar cu ocazia alegerilor legislative anticipate din , afirmand ca poate "servi mai bine cauza Brexit" calatorind prin țara in sprijinul celor 600 de candidați ai formațiunii sale, potrivit Mediafax.

"M-am gandit foarte mult la asta. M-am gandit: Cum pot servi cel mai bine cauza Brexit? Pentru ca pentru asta fac acest lucru - nu pentru cariera mea, nu pentru a nu fi in politica pentru tot restul vieții mele",…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza in politica britanica. Premierul anunța alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie sa-și aleaga viitorul”

19:40, 22.05.2024 - Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat alegeri generale pentru 4 iulie, un pariu al liderului britanic pentru a uni Partidul Conservator, in contextul in care sondajele arata ca acesta este cu mult in urma opoziției laburiste.

Lupta politica dintre PNL și PSD, pentru alegerile locale, s-a mutat in sectorul agricol din Ialomița: "Pe 9 iunie o sa fie o mare surpriza pentru ei"

13:00, 11.05.2024 - O organizație regionala de fermieri din Romania, sprijinita politic de conducerea PNL Ialomița, a anunțat oficial ca vrea sa organizeze un protest pe 27 mai, in plina campanie electorale, impotriva ministrului PSD al Agriculturii, Florin Barbu. 

Analiza: Investițiile straine directe in Europa scad pentru prima data de la pandemie

13:50, 08.05.2024 - Investițiile straine directe (ISD) in Europa au scazut in 2023 cu 4% fața de 2022 și cu 11% comparativ cu nivelul inregistrat in 2019, chiar inainte de apariția pandemiei COVID-19, potrivit ediției 2024 a studiului anual EY European Attractiveness Survey, cea mai aprofundata și indelungata analiza anuala…

Surpriza de proporții! Viktor Orban ar fi preluat controlul Euronews, unul dintre cele mai mari canale de televiziune din Europa (presa)

21:21, 12.04.2024 - Entitati apropiate de premierul ungar Viktor Orban au participat in secret la preluarea principalului post TV de stiri european, Euronews, conform unei investigatii realizate de media maghiare, franceze si portugheze, citata vineri de AFP, scrie AGERPRES.

Doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare din Coreea de Sud. Ce spera sa obțina președintele Yoon la „ziua judecații”

10:30, 05.04.2024 - Presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a votat vineri, in prima din cele doua zile de vot anticipat pentru alegerile parlamentare de saptamana viitoare. PD si alte partide de opozitie au descris alegerile ca fiind ”ziua judecatii”, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Seara ne aduce o noua surpriza in politica de la nivelul județului Maramureș! 

00:35, 26.03.2024 - Seara ne aduce o noua surpriza in politica de la nivelul județului Maramureș! Dupa tradarea interimarului de la primaria Baia Mare, cel care a pornit in aceeași caruța cu PNCR-ul inființat de europarlamentarul Cristian Terheș. Doru Dancuș fiind pregatit pentru a candida la Primaria Municipiului Baia…

MAE a emis ordinul pentru documentele care le permit romanilor din strainatate sa voteze la alegerile prezidențiale și parlamentare

16:21, 11.03.2024 - Ministrul afacerilor externe a emis luni ordinul privind documentele care atesta resedinta in strainatate a cetatenilor romani, pentru a putea vota la alegerile prezidențiale și parlamentare din acest an. Cetatenii romani cu drept de vot care au domiciliul sau resedinta in strainatate pot vota anul…

Coaliția amana discuțiile despre candidații la alegerile europarlamentare și locale! Se așteapta sondajele

17:31, 10.03.2024 - PNL il susține pe Sebastian Burduja pentru Primaria Capitalei , acesta fiind testat in sondajele interne ale liberalilor. Insa, este luat in calcul și fostul fotbalist Ionuț Lupescu, conform anunțului liderului PNL Nicolae Ciuca.Pe de alta parte, la PSD, fostul primar Gabriela Firea a spus ca beneficiaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?