Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surpriză majoră la Londra, la lansarea cărții Prințului Harry | De ce tace familia regală

Publicat:

Alimentata de șocul fragmentelor publicate deja in presa și desfașurata in condiții speciale de securitate editoriala, lansarea oficiala, la Londra, a carții autobiografice a Prințului Harry a provocat o surpriza majora.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

FAMILIA REGALA Prințul William va participa la un mare eveniment sportiv

18:10, 24.05.2024 - Prințul de Wales urmeaza sa participe la finala Cupei FA de la Stadionul Wembley din Londra, sambata. The post FAMILIA REGALA Prințul William va participa la un mare eveniment sportiv first appeared on Informatia Zilei .

FAMILIA REGALA Regele Charles a lansat o invitație neașteptata

19:56, 20.05.2024 - Regele Charles a lansat o invitație neașteptata pentru Lady Gabriella Kingston, care a ramas vaduva dupa sinuciderea soțului ei, Thomas Kingston, in februarie. The post FAMILIA REGALA Regele Charles a lansat o invitație neașteptata first appeared on Informatia Zilei .

O noua cearta in familia regala. Gestul lui Harry din Nigeria i-ar fi infuriat teribil pe Printul William si pe Regele Charles: „Nu au mai fost vazuti asa”

17:06, 16.05.2024 - Un nou scandal in familia regala britanica! Prințul Harry nu s-a apropiat deloc de fratele sau, Prințul William, deși a vizitat Londra la inceputul lunii mai. Mai mult de atat, un expert regal crede ca recenta sa calatorie in Nigeria cu Meghan Markle l-a infuriat și mai tare pe fratele sau mai mare.…

VIDEO. Drama copilului care muncește cu ziua pentru a-și ajuta familia

09:15, 20.03.2024 - „- Te-a durut ca ați pierdut tot ce ați muncit in vara?- Da.- Daca ar fi fost frațiorul tau in foc ce ai fi facut?- Ma bagam dupa el.” Sunt cuvintele pline de durere rostite de un baiețel pentru care greutațile vieții au venit mult prea devreme. De curand, familia a pierdut in urma unui incendiu care…

S-a anunțat moartea Regelui Charles, dar Palatul Buckingham infirma informația. Ce se intampla acum in familia regala

14:05, 19.03.2024 - O știre falsa privind moartea Regelui Charles a facut valva in presa din Rusia. Marile tabloide anunțau ca regele Charles al Marii Britanii a decedat subit pe data de 17 martie 2024. Ulterior, Londra a confirmat oficial ca monarhul este in viața și iși exercita indatoririle regale. Presa din Rusia l-a…

Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic

23:21, 18.03.2024 - Barack Obama a facut o vizita surpriza pe Downing Street, la biroul premierului britanic Rishi Sunak. Fostul președinte american a fost vazut luni intrand in celebra cladire din Londra. Vizita are caracter privat.


Ce parere ai despre aceasta stire?