Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SURPRIZĂ! Horia Brenciu, ÎNLĂTURAT de pe sticlă! Cine îl va înlocui

Publicat:

Surpriza! Se pregatește o noua schimbare la Antena 1. va fi inlaturat de la emisiunea Uniplay, programul de Bingo. Artistul va fi inlocuit de doi actori cunoscuți de la noi.

.ro, în locul lui vor veni prezentatori Romica Țociu și , nume care au aparut în mai multe sezoane ale emisiunilor de tip Bingo.

O alta schimbare ține de ora de difuzare. Reprezentanții Antenei 1 urmaresc mutarea programului între orele 17.00 și 19.00, un interval tradițional al programelor de acest tip.

De…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ultima ediție de audiții la „iUmor”, sezonul 16. Jessica Karlen, din Suedia, va prezenta un moment de stand-up comedy

16:06, 28.04.2024 - Ultima ediție de auditii „iUmor”, sezonul 16 o aduce pe scena umorului, direct din Suedia, pe Jessica Karlen, o organizatoare de festivaluri de comedie, care va prezenta un super numar de stand-up comedy, duminica seara, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY. Manager de proiect și organizator de…

Cine caștiga Chefi la Cuțite sezonul 13. Surpriza uriașa pentru fani

21:56, 25.04.2024 - Așteptarea fanilor a luat sfarșit! S-a aflat cine caștiga Chefi la Cuțite sezonul 13. Dupa un sezon cu o mulțime de provocari, un singur concurent cine pleaca acasa cu premiul cel mare de la Antena 1. S-a aflat cine caștiga Chefi la Cuțite sezonul 13 Sezonul 13 al emisiunii „Chefi la Cuțite” de la Antena…

Sondaj ARA - Primul sondaj, dupa ce Firea a intrat in cursa pentru Capitala: surpriza neplacuta pentru Piedone

21:31, 25.04.2024 - Un sondaj ARA, prezentat de Antena 3 CNN, dezvaluie primele cifre, dupa ce medicul Catalin Cirstoiu a fost retras, iar PSD și PNL au candidați proprii.Conform sondajului ARA, Nicușor Dan (ADU) ar fi pe primul loc cu 37% și ar caștiga detașat alegerile.

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

10:50, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu!

Surpriza uriașa a lui Piedone: susține candidatul PSD-PNL la un sector al Capitalei

11:55, 02.04.2024 - Candidat al PUSL la Primaria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a intervenit intr-o emisiune la Antena 3 CNN, unde se afla invitat și Rareș Hopinca, prefectul Capitalei și candidatul PSD-PNL la Primaria Sectorului 2. Piedone a ținut sa-l anunțe in direct pe Hopinca faptul ca PUSL nu va pune candidat…

Piesa cu peste 80 de milioane de vizualizari, adusa la „Te cunosc de undeva!” de Jo si Liviu: „Cand am auzit taraful, m-am topit!”

17:55, 07.03.2024 - In cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata sambata aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo si lui Liviu o provocare de zile mari – o piesa care a adunat 81 de milioane de vizualizari din 2022 si pana astazi in Romania, din repertoriul Oanei Radu.

Surpriza de proporții! Mircea Badea se pregatește de o noua provocare in televiziune

00:20, 01.03.2024 - Bomba pe piața media din Romania! Mircea Badea se pregatește de o noua provocare in cariera. Cunoscutul realizator TV ar urma sa fie desemnat comentator special al curselor de Formula 1. Antena 1 și Antena 3 au anunțat, in urma cu cateva zile, ca au obținut drepturile de transmitere pentru calificarile…


Ce parere ai despre aceasta stire?