Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Surorile păianjen se iubesc cu același bărbat: "A fost dragoste la prima vedere"

Publicat:

și sunt din India. Ele sunt siameze, nedesparțite niciodata. Lucreaza inr-un circ și niciun barbat pana acum nu s-a uitat la ele și nici ele nu au pus ochii pe aceeași persoana.

Dupa o viața de singuratate și coșmar, mai precis doua vieți, siamezele Ganga și Jamuna s-au indragostit de același barbat.

Cunoscute drept surorile paianjan, ele au fost singure-cuc. Niciun barbat nu se uita la ele din cauza infațișarii lor ciudate.

Insa acum sunt fericite. Mai fericite ca niciodata caci șansa le-a suras atunci cand l-au gasit pe JasimuddinAhmad.

“A…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

5 destinații de vacanța neașteptate, recomandate de un barbat care a calatorit in 107 țari

17:01, 14.04.2024 - Oamenii incep sa caute destinații de vacanța care sunt mai puțin cunoscute și, tocmai din acest motiv, mai puțin aglomerate și mai ieftine decat țarile cunoscute pentru turism. Un barbat care a vizitat 107 țari face 5 recomandari de astfel de destinații.

Angajatii Curții Supreme care lucreaza la calculator vor beneficia de decontarea ochelarilor. Cați bani vor primi

18:00, 01.04.2024 - Angajații Inaltei Curti de Casatie si Justitie care lucreaza la echipamente cu monitor vor primi bani pentru a-și cumpara ochelari sau lentile de contact, conform prescripției oftalmologului, a relatat news.ro. Suma maxima pentru rame este de 500 de lei, iar pentru lentile este de 2500 de lei, dar vor…

Casa veche, transformata intr-o locuința de vis. „Dragoste la prima vedere“ FOTO

22:51, 25.03.2024 - Intr-un sat dambovițean, o casa nelocuita de 50 de ani a devenit locul in care o bucureșteanca și-a implinit visul. Nostalgica dupa copilaria petrecuta la bunici, Liliana a hotarat sa se reconecteze cu natura și sa renoveze aceasta casa batraneasca.

In aer nu exista scaune cu rotile. Carmen Vasilescu, o tanara cu tetrapareza spastica, a sarit de patru ori cu parasuta

05:50, 14.03.2024 - La 35 de ani, Carmen Vasilescu a trait experiente cat pentru trei vieti. A sarit cu parasuta de patru ori, ultima data vazand Dubaiul de la mii de metri altitudine. S-a dat in rollercoaster. A calarit. A zburat cu balonul cu aer cald. A facut scufundari. S-a fotografiat cu sute de artisti din tara si…

Doua zodii feminine care iși vor intalni sufletul pereche de 8 martie. Va fi dragoste la prima vedere

11:55, 07.03.2024 - Viețile a doua zodii se vor schimba semnificativ la sfarșitul acestei saptamani, cand iși vor intalni sufletul pereche. Nativii se vor indragosti din prima secunda, iar dorințele lor de a-și gasi un partener vor deveni realitate. Iata despre cine este vorba!

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru iubitul ei, Ronald Gavril. Impresara este mai fericita ca niciodata de cand l-a intalnit pe luptator: „Cat de norocoasa sunt sa te am” / FOTO

11:45, 28.02.2024 - Anamaria Prodan nu iși m ai incape in piele de fericire de cand l-a intalnit pe Ronald Gavril. De curand, impresara din fotbalul romanesc i-a facut o noua declarație de dragoste iubitului ei, Ronald Gavril. Iata ce mesaj i-a transmis de aceasta data cunoscutului luptator!

Felicitari și mesaje de Dragobete, pe 24 februarie. Imagini și urari de dragoste cu ”Te iubesc” pentru sarbatoarea de sambata

15:55, 22.02.2024 - Pe 24 februarie, romanii sarbatoresc iubirea. Am pregatit mai multe imagini cu urari de dragoste pentru a marca cum se cuvine aceasta zi. De Dragobete, spune ”Te iubesc” intr-un mod special.

Cel mai inalt barbat și cea mai scunda femeie din lume, s-au intilnit la cina 

06:25, 21.02.2024 - Cel mai inalt om din lume s-a intilnit luni, in California, cu cea mai scunda persoana din lume și au luat micul dejun impreuna, la 6 ani dupa ce s-au vazut prima data la o ședința foto, in Egipt. Intre Sultan Kosen din Turcia și Jyoti Amge din India exista o diferența de inalțime de peste 1,80 metri.…


Ce parere ai despre aceasta stire?