Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Supermodelele de la Victoria's Secret au filmat reclama de Sarbatori a companiei (VIDEO)

Publicat:

, cunoscut pentru regia unor filme cu buget urias precum Armageddon, sau Transformers, a fost ales pentru a filma reclama de Sarbatori a companiei Victoria's Secret.

a acceptat ca imaginile surprinse in spatele camerelor de vederi sa fie oferite publicului, care poate urmari cum decurge o zi din viata unui inger Victoria's Secret.

"Sunt atat de nerabdatoare. Suntem in Newport, , si filmam reclama de sarbatori pentru Victoria's Secret. Filmam cu Michael. Este o casa extraordinara. Peste tot numai marmura,…

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Probleme tehnice in rețeaua Orange: Abonații reclama lipsa de reacție / Reacția companiei

19:41, 24.05.2024 - Rețeaua Orange a intampinat pe parcursul zilei de vineri mai multe probleme la nivel național, reprezentanții companiei susținand ca este vorba de un incident de rețea, independent de Orange, petrecut in afara teritoriului Romaniei.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Apple isi cere scuze pentru reclama la noile iPad-uri

07:55, 10.05.2024 - Dupa ce si-a prezentat cele doua noi serii de iPad Pro si iPad Air, Apple a inceput sa deruleze si o noua reclama prin care le promoveaza. In reclama care incerca sa arate cate lucruri stie sa faca tabletele companiei si cate tipuri de continut poate reda, o serie intreaga de obiecte (inclusiv mai multe…

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Eroul roș-albaștrilor, Adrian Șut, reclama, dupa Farul - FCSB: „Trebuia sa se continue faza”

23:40, 31.03.2024 - Adrian Șut (25 de ani), marcatorul unicului gol in Farul - FCSB 0-1, a comentat confruntarea de la Ovidiu, in urma careia roș-albaștrii au revenit la 7 puncte de principala urmaritoare, Universitatea Craiova, umatoarea adversara din Superliga. Adrian Șut a adus victoria FCSB-ului in aceasta seara, la…


Ce parere ai despre aceasta stire?