Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Super bune: clătite cu urdă – rețeta unui bucătar… “internațional”

Publicat:

Clatitele reprezinta un desert pe cat de simplu de facut, pe atat de gustos și sațios. Necesita un timp ceva mai indelungat de preparare insa știm cu toții ca rezultatul este unul care bucura și cele mai pretențioase… papile gustative. Daca cel mai des preparate sunt clatitele cu dulceața ori crema de ciocolata, noi va propunem o rețeta excelenta, ceva mai inedita, clatitele cu urda proaspata.  Mararul aduce acestui preparat un gust aparte, inegalabil, iar combinația cu aceasta specialitate de branza sfarșește intr-un amalgam de savoare și aroma. Clatitele pot…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cornulețe cu gem ca la bunica. Ce trebuie sa adaugi in aluat ca sa iasa super pufoase

21:01, 09.05.2024 - Cornulețe cu gem nu lipsesc niciodata din farfuria cu prajituri. Cele mai bune sunt cornulețele facute de bunici, rețeta transmisa din generație in generație. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta cornulețe cu gem ca la bunica Cornulețele se fac foarte repede, nu veți avea…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

22:10, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Rețeta de drob de miel de la chef Sorin Bontea. Tehnica diferita folosita de bucatar, pentru un gust delicios

21:00, 25.04.2024 - Drobul nu poate lipsi de pe masa de Paște, fiind un preparat tradițional care simbolizeaza bucuria acestei sarbatori. Este un aperitiv apreciat de catre toata lumea datorita gustului sau delicios și faptului ca este ușor de preparat. Anul acesta, poți incerca o rețeta inedita oferita de celebrul chef…

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat dupa ce a semnat cu Pro TV: La intoarcere ne așteapta o noua era in care sunt sigur ca vom fi super fericiți

17:35, 24.04.2024 - Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat dupa ce a semnat cu Pro TV: La intoarcere ne așteapta o noua era in care sunt sigur ca vom fi super fericițiFlorin Dumitrescu, Sorin Bontea și Catalin Scarlatescu au luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand au anunțat ca revin la Pro TV. Cei trei chefi…

Cum faci cea mai gustoasa mancarea de spanac. Trei ingrediente simple, care fac toata diferența

14:46, 04.04.2024 - Spanacul inabusit poate fi o garnitura perfecta la oua ochiuri, friganele, friptura, dar si o umplutura de placinte si clatite, a notat in lucrarea sa, “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, regretatul gastronom Radu Anton Roman, relateaza Click.ro .Spanacul este o sursa importanta de vitamine și…

Zelenski și-a concediat cel mai bun prieten, omul care l-a facut super vedeta

07:35, 01.04.2024 - Pentru Zelenski, aceasta nu este o perioada ușoara. O demonstreaza si noul val de concedieri și schimbari de rol din randul colaboratorilor sai. Dupa demiterea șefului forțelor armate, Valeri Zalujni, la inceputul lunii februarie, și marți a secretarului Consiliului de Securitate și Aparare Naționala,…

Cine este Angela de la „Insula 1 milion”. Povestea de viața a concurentei in varsta de 60 de ani

14:55, 14.03.2024 - Angela, in varsta de 60 de ani, este concurenta la „Insula de 1 milion”. Viața ei nu a fost deloc ușoara, fiind nevoita sa fuga din calea violenței domestice, cu un copil mic in brațMai sunt doar doua zile pana la marea premiera a super producției „Insula de 1 milion”. Sambata aceasta, de la ora 21:00,…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?