Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suntem pregătiți pentru EURO 2016! România a făcut SPECTACOL în meciul cu Georgia. Două autogoluri au fost marcate pe "Arena Națională"

Publicat:

 Reprezentativa de fotbal a României a învins selecționata similara a Georgiei fara drept de apel, în ultimul meci de pregatire disputat înaintea . Baieții lui s-au impus cu 5-1, pe "Arena Naționala".

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de (2), Nicușor Stanciu (49), (80) și Claudiu Keșeru (87).

În minutul 3, oaspeții au marcat în propria poarta prin Amisulasvili.

"Bulgarul" Cosmin Moți a comis-o și el, în minutul 68.

La…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Greul abia acum incepe! Performele primei etape din faza grupelor: Germania, Spania și Romania

09:06, 20.06.2024 - Prima etapa a fazei grupelor a adus multe meciuri spectaculoase, 34 de goluri, dar și trei autogoluri. Cele mai frumoase reușite aparțin lui Nicușor Stanciu (golul de 1-0 cu Ucraina) și Arda Guler (golul de 2-0 cu Georgia). 

Euro 2024: Romania - Ucraina 3-0! Debut fulminant pentru tricolori!

18:01, 17.06.2024 - Naționala de fotbal a Romaniei a debutat cu dreptul la Campionatul European din Germania cu o victorie de rasunet in fața Ucrainei, scor 3-0. Golurile tricolorilor au fost inscrise de Nicușor Stanciu, Razvan Marin și Denis Draguș.

Sora lui Babasha, reacție pe Facebook, dupa ce fratele ei a fost huiduit la concertul Coldplay. E actrița la Teatrul Municipal Bacovia

14:50, 13.06.2024 - Data de 12 iunie 2024 este una pe care cantarețul Babasha nu o va uita prea curand, datorita unui eveniment placut și din cauza unei intamplari nefericite pentru el. In primul rand, artistul a urcat pe scena alaturi de Coldplay, in timpul concertului pe care trupa din Marea Britanie l-a susținut pe…

LIVE TEXT: Meciul de adio al Generatiei de Aur. Spectacol si emotii! Un stadion plin pentru o echipa de neuitat (GALERIE FOTO)

20:11, 25.05.2024 - Meciul de adio al Generatiei de Aur a fotbalului romanesc se joaca astazi, 25 mai 2024, de la ora 20.30, pe Arena Nationala din Bucuresti, contra formatiei starurilor mondiale, World Stars.Ultima reprezentatie pe teren a jucatorilor care au facut istorie pentru Romania, in frunte cu Gheorghe Hagi, este…

Farul Constanta: Hagi, Gica Popescu si Ștefan Preda joaca pentru Generatia de Aur, la meciul de adio, contra echipei World Stars, din care face parte si Rivaldo (GALERIE FOTO)

16:40, 25.05.2024 - Meciul de gala este organizat la 30 de ani de la Campionatul Mondial din SUA, cand tricolorii au fost la un pas de a juca semifinala, contra Braziliei.Arena Nationala din Bucuresti gazduieste sambata, 25 mai 2024, de la ora 20.30, meciul demonstrativ dintre echipa Generatiei de Aur si formatie stelelor…

SUA amenința cu masuri impotriva Georgiei dupa legea privind „influența straina”: „Iese direct dintr-un manual al Moscovei”

08:11, 23.05.2024 - Statele Unite examineaza "masuri" de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind "influenta straina", a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP, preluata de hotnews.ro .

Gafa in presa belgiana » Selecționerul Edward Iordanescu, confundat

11:55, 23.03.2024 - Edward Iordanescu a fost confundat in presa belgiana cu tatal sau, Anghel Iordanescu, in contextul partidei terminate la egalitate pe Arena Naționala, scor 1-1, dintre Romania și Irlanda de Nord. Jurnaliștii belgieni de la site-ul rtbf.be au notat ca Anghel Iordanescu, tatal selecționerului Edward Iordanescu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?