Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şumudică: Ce a făcut Alibec azi... Doar dacă se pleacă cu un avion mic spre Franţa, să nu aibă loc la EURO

Publicat:

"Poate toata lumea se astepta sa ne aparam, sa ne inchidem. Am vrut sa jucam fotbal. Am fost mai buni decat ei, dar n-am realizat nimic. Mai avem trei etape, in care trebuie sa castigam patru puncte. Le spun tuturor, folositi cu incredere Anticarcel. Sper ca Anticarcel sa fie medicamentul campionilor. Consider ca astazi am facut o buna propaganda fotbalului. Sunt bucuros, este o seara frumoasa.

Matematic nu mai putem pierde locul de , este o premiera pentru clubul nostru. Eu voi fi suspendat in vara, doua luni, sper sa gasesc o oarecare clementa si sa fiu alaturi de…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Champions League: Real Madrid vs Bayern Munchen - Spectacol de gala pe Santiago Bernabeu

10:26, 08.05.2024 - Real Madrid - Bayern Munchen, meci contand pentru mansa a doua a semifinalelor din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 8 mai, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Motivul pentru care Paula Seling a vrut sa se mute in Franța. Artista și-a deschis sufletul. „Nu am putut”

16:35, 28.04.2024 - Paula Seling, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Cu o cariera de peste 25 de ani, vedeta a cucerit inimile tuturor cu vocea ei deosebita. Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Paula a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre ea. De asemenea, vedeta…

Tenis de masa: Elizabeta Samara a castigat pentru a cincea oara Liga Campionilor

01:00, 28.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis de masa Elizabeta Samara a castiga pentru a cincea oara in cariera Liga Campionilor europeni si pentru a treia oara consecutiv cu formatia poloneza KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, care s-a impus in ambele manse ale finalei cu Etival ASRTT (Franta).Vineri seara, KTS Enea Siarkopol…

Champions League: Manchester City vs Real Madrid - Show-ul se muta in Anglia

09:05, 17.04.2024 - Manchester City - Real Madrid, meci contand pentru mansa a doua a sferturilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 17 aprilie, de la ora 22:00, pe Etihad Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Sferturi „stelare“ in Liga Campionilor! Real – City, marele „șoc“

13:25, 15.03.2024 - Cu puțin timp in urma s-a terminat tragerea la sorți a sferturilor de finala din UEFA Champions League. Toate cele patru duble manșe se anunța deosebit de disputate, dar capul de afiș va fi Real Madrid și Manchester City. De asemenea, s-a stabilit și traseul virtual pana la marea finala de la Londra.…

Champions League: Real Socidead vs PSG - Nu este loc de surprize

10:15, 05.03.2024 - Real Socidead - PSG, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 5 martie, de la ora 22:00, pe Estadio de Anoeta din San Sebastian, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Champions League: Napoli vs Barcelona - Echilibru pe San Paolo

10:26, 21.02.2024 - Napoli - Barcelona, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 21 februarie, de la ora 22:00, pe Stadio San Paolo, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Champions League: Porto vs Arsenal - „Tunarii”, favoriti pe Dragao

10:20, 21.02.2024 - Porto - Arsenal, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 21 februarie, de la ora 22:00, pe Estadio do Dragao, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.


Ce parere ai despre aceasta stire?