Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suferi frecvent de arsuri la stomac? Leacul minune care te va face să uiți de ele pentru totdeauna

Publicat:

In timpul procesului de digestie, sfincterul esofagian inferior (zona care leaga esofagul de stomac) este relaxat pentru a permite alimentelor ingerate sa treaca din esofag in stomac, dupa care se contracta la loc.

In stomac, hrana intalneste sucurile gastrice acide si enzimele care sunt necesare pentru digestie, insa in unele cazuri sfincterul esofagian inferior nu se inchide la loc si permite urcarea sucurilor acide din stomac in esofag. Acest lucru cauzeaza acele arsuri ingrozitoare pe care le resimti in capul pieptului, scrie realitatea.net.

Vestea buna este ca exista un leac…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

El este Andrei, tanarul de 19 ani, care a murit alaturi de varul sau intr-un accident cumplit in Argeș. Luase permisul de doar trei saptamani

12:21, 03.05.2024 - Andrei a murit alaturi de varul sau intr-un accident cumplit in Argeș. Tanarul avea 19 ani și luase permisul in urma cu doar trei saptamani. Cei doi se aflau in mașina cu alte doua persoane, care au supraviețuit. Din nefericire, Andrei și varul sau au murit pe loc.

Arafat, despre misiunile pompierilor din vara: Patru saptamani in Franța, șase in Grecia

19:20, 23.04.2024 - Șeful Departamentului pentru Situații de Urgența, Raed Arafat, a anunțat ca pompierii romani vor fi prepoziționați și in aceasta vara in Franța și Grecia. El a anunțat ca este luata in calcul și trimiterea elicopterelor Black Hawk daca va fi nevoie.

Cimbrul, medicament sau condiment minune pentru mancaruri alese

00:00, 17.04.2024 - SANATATE DIN FRUNZE…Cimbrul este o planta robusta, tufoasa, cu frunze verzi-cenusii, ce are un parfum si un gust intens. Este o planta aromatica folosita frecvent in bucataria romaneasca pentru a da savoare multor preparate, de la ciorbe si tocanite, pana la fripturi sau saramuri de peste. Cimbrul este…

Planta minune care ține muștele departe de casa ta. Ce este și cum poate alunga insectele atat de suparatoare

16:30, 12.04.2024 - Planta care ține muștele departe de casa ta este extrem de cunoscuta, insa nu mulți știu de fapt ce proprietați benefice are. Iata cum poți sa stai fara grija insectelor pe tot parcursul anului.

Curtea Suprema din Florida permite intrarea in vigoare a legii care interzice avortul dupa sase saptamani

10:15, 02.04.2024 - Curtea Suprema din Florida a autorizat luni, 1 aprilie, intrarea in vigoare, peste o luna, a unei legi semnate de guvernatorul republican al statului, Ron DeSantis, care interzice avortul dupa sase saptamani de sarcina, relateaza AFP, citata de News.ro.Cu toate acestea, intr-o hotarare separata, cea…

iPhone-ul pliabil intarzie (din nou), și se poate lansa abia in 2027. Apple ar putea lansa un iPad pliabil pana atunci

10:35, 19.03.2024 - Apple se lasa inca așteptata sa faca pasul spre piața telefoanelor pliabile, zvonurile spunand ca se lucreaza in acest moment la alte doua dispozitive, care se pot plia – o tableta de 7-8 inchi, din familia iPad-urilor și un gadget uriaș, de 20,25 inchi, care cel mai probabil reprezinta prototipul unui…

Leacul minune al Lidiei Fecioru pentru tratarea transpirației excesive sau a bufeurilor

10:26, 03.03.2024 - Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit la Adevaruri Ascunse un leac simplu, dar eficient pentru femeile care se confrunta cu bufeuri in perioada de premenopauza și menopauza, dar eficient și persoanelor care se confrunta cu transpirația excesiva.


Ce parere ai despre aceasta stire?