Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Suedia intensifică operațiunile militare din regiunea insulei Gotland ca răspuns la tensiunile dintre Rusia și NATO

Publicat:

Fortele armate ale Suediei au anuntat joi intensificarea activitatilor militare de pe insula Gotland din , din cauza tensiunilor ridicate dintre Rusia si NATO, transmite Reuters. Insula este situata la circa 330 de km de Kaliningrad, unde se afla cartierul general al a Rusiei.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia incepe un exercițiu cu arme nucleare tactice

18:25, 21.05.2024 - Forțele ruse au inceput prima etapa a exercițiilor care implica „antrenamente practice in pregatirea și utilizarea armelor nucleare non-strategice”, a anunțat marți Ministerul Apararii, potrivit Reuters. Președintele Vladimir Putin a ordonat aceste exerciții la inceputul acestei luni. Moscova le-a legat…

Olaf Scholz s-a enervat din cauza presiunilor Rusiei: S-a dus in Suedia sa vada cum se fac recrutarile in Armata

21:00, 14.05.2024 - Germania trebuie sa gaseasca modalitati de a-i convinge pe oameni sa se inscrie pentru o cariera militara, a declarat marti cancelarul Olaf Scholz, in timp ce tara sa, in fata tensiunilor cu Rusia, analizeaza recrutarea ca o posibila modalitate de a-si spori apararea, relateaza Reuters.

Rusia a declanșat o ofensiva terestra in regiunea Harkov. Armata ucraineana trimite intariri si evacueaza civili. Ce urmaresc rușii?

16:25, 10.05.2024 - Fortele armate ale Rusiei au lansat vineri dimineata un atac terestru cu blindate asupra regiunii Harkov, din nord-estul Ucrainei, avansand un kilometru in apropierea orasului de frontiera Vovceansk intr-un efort de a crea o zona-tampon, a declarat o sursa militara ucraineana de rang inalt, citata de…

Germania crede ca Rusia ar fi responsabila de intreuperile GPS din Marea Baltica

19:40, 04.04.2024 - Este „foarte probabil” ca in spatele unor serii de perturbari care afecteaza navigația GPS in regiunea baltica sa fie Rusia, a declarat joi Ministerul german al Apararii, indicand exclava Kaliningrad ca sursa a problemei, potrivit Reuters, informeaza Mediafax.

Soigu tocmai le-a spus unor generali de rang inalt

09:45, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu. Ca raspuns la invazia Rusiei in Ucraina, Finlanda a aderat…

Soigu susține ca Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la „consolidarea NATO”

09:25, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, relateaza Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

(VIDEO) Vladimir Putin, discurs in fata parlamentului: „Forțele NATO se pregatesc sa atace Rusia”

16:35, 29.02.2024 - Vladimir Putin a declarat joi ca amenințarile occidentale creeaza un risc „real” de conflict nuclear și a avertizat ca Rusia are arme „capabile” sa loveasca teritoriile acestor țari. Țarile occidentale „trebuie sa ințeleaga ca și noi avem arme capabile sa atinga ținte pe teritoriul vostru”, a avertizat…


Ce parere ai despre aceasta stire?