Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA renunţă la Tratatul de prietenie cu Iranul

Publicat:

Secretarul de Stat american a anuntat miercuri retragerea SUA din Tratatul de prietenie cu Iranul, un act semnat in 1955 si invocat de regimul de la Teheran in fata de Justitie (CIJ) pentru a argumenta diferite incalcari ale administratiei Trump.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oficial israelian: ”Mai avem inca sapte luni de lupta pentru a distruge capacitațile Hamas”

16:41, 29.05.2024 - Razboiul dus de Israel in Fasia Gaza pentru lichidarea gruparii islamiste Hamas va dura cel putin pana anul viitor, iar trupele israeliene nu vor abandona in niciun caz enclava palestiniana, pentru a impiedica astfel "contrabanda cu arme", a declarat miercuri consilierul israelian pentru securitate…

Razboi in Gaza, ziua 231. Israelul continua sa atace si dupa decizia Curtii Internationale de Justitie

23:10, 25.05.2024 - Forțele israeliene au ucis peste 30 de persoane in noi atacuri in Fașia Gaza, au declarat sambata medicii palestinieni, la o zi dupa ce judecatorii de la instanța suprema a Națiunilor Unite au ordonat Israelului sa opreasca ofensiva asupra orașului Rafah din sudul Gazei, scrie Reuters. Deși Israelul…

'Israelul trebuie sa respecte decizia CIJ privind Rafah' afirma Josep Borrell

14:35, 25.05.2024 - Inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Josep Borrell, a declarat sambata ca Israelul trebuie sa respecte decizia Curtii Internationale de Justitie (CIJ), care i-a ordonat sa stopeze imediat ofensiva sa militara de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, relateaza dpa.

Judecatorul Bogdan Aurescu a votat in favoarea deciziei CIJ privind Israelul, dar și-a nuanțat poziția

21:46, 24.05.2024 - Judecatorul Bogdan Aurescu a votat in favoarea deciziei Curții Internaționale de Justiție (CIJ) care a ordonat vineri Israelului sa opreasca asaltul militar asupra orașului Rafah din sudul Fașiei Gaza.

Replica Israelului dupa decizia judecatorilor Curtii Internationale de Justitie despre ofensiva din Rafah

21:26, 24.05.2024 - Israelul a reactionat vineri la decizia Curtii Internationale de Justitie (CIJ), care i-a ordonat sa stopeze imediat ofensiva sa de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, afirmand ca aceasta ofensiva nu prezinta niciun risc existential pentru 'populatia civila palestiniana', transmite AFP, conform Agerpres.

Mohammad Rasoulof va fi prezent la premiera filmului sau pe Croazeta, dupa ce a fugit din Iran

21:31, 21.05.2024 - Cineastul iranian Mohammad Rasoulof, intrat in vizorul regimului de la Teheran, va fi prezent pe Croazeta pentru a asista la premiera filmului sau "The Seed of the Sacred Fig" in cadrul celei de-a 77-a editii a Festivalului de la Cannes, dupa ce a reusit sa paraseasca clandestin Iranul, a anuntat marti…

"Suntem cu degetul pe tragaci!" | Iranul semnaleaza in premiera ca și-ar putea schimba politica nucleara

15:55, 18.04.2024 - Regimul de la Teheran a semnalat, in premiera, ca și-ar putea schimba politica nucleara, dupa ce a afirmat in repetate randuri ca programul atomic al republicii islamice are exclusiv scopuri pașnice.

Nicaragua vrea sa opreasca exporturile militare ale Germaniei catre Israel la Tribunalul de la Haga

14:51, 08.04.2024 - Nicaragua incearca sa opreasca exporturile militare ale Germaniei catre Israel. Reprezentanții statului din America Centrala vor inainta luni o solicitare Curții Internaționale de Justiție (CIJ) de la Haga. Primele audieri vor avea tot luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?