Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA nu vor urma Israelul asemenea &unui catâr prost&

Publicat:

Strategul american respinge cu fermitate presiunea israeliana exercitata asupra al Americii in ceea ce priveste politica de securitate nationala, care ar batatori calea spre un razboi indreptat impotriva Iranului.

Washingtonul nu va urma orbeste , daca Israelul decide un atac unilateral, spune oficialul american.

Brzezinski sustine ca nu-l va sfatui pe presedintele sa sprijine o actiune militara impotriva Iranului, daca Israelul initiaza un razboi.
Observatia a fost facuta intr-o conferinta…

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interzicerea TikTok: platforma depune o plangere impotriva Statelor Unite ale Americii

20:20, 07.05.2024 - TikTok și compania sa mama chineza ByteDance au depus marți o plangere impotriva Statelor Unite, susținand ca legea care da un ultimatum popularei platforme de video-sharing și risca sa o interzica anul viitor in aceasta țara este „neconstituționala”, potrivit unui document judiciar, ciat de AFP.

Statul american Arizona abroga o interdictie impotriva avortului care dateaza din 1864

05:45, 03.05.2024 - Guvernatoarea democrata care conduce Arizona a promulgat abrogarea legii care interzicea aproape toate avorturile și care data din 1864, pe care instanța suprema din acest stat din sud-vestul Statelor Unite o considerase aplicabila la inceputul lui aprilie

Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac in caz de razboi

09:20, 19.04.2024 - Programul nuclear iranian este din nou in centrul atenției, avand in vedere faptul ca Ierusalimul a lansat un atac asupra Teheranului ca raspuns la bombardamentul asupra teritoriului sau, relateaza The National News.

LeBron James va fi din nou capul de afiș al unui nou Dream Team american la Paris

21:45, 17.04.2024 - LeBron James, cel mai bun marcator din toate timpurile din NBA, și Joel Embiid, cel mai valoros jucator al momentului, sunt cap de afiș in echipa de baschet masculin a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice de la Paris, a anunțat miercuri USA Basketball, potrivit mediafax.

Israelul amana planurile unei ofensive in Rafah, dupa ce cabinetul de razboi a decis „sa loveasca puternic Iranul”

08:56, 16.04.2024 - Israelul urma sa faca primii pași catre o ofensiva terestra in orașul Rafah din Gaza, luni dar a amanat planurile dupa atacul Iranului. Cabinetul de razboi, dupa dezbateri aprinse cu privire la modul de raspuns la atacul iranian din weekend, a decis „sa loveasca puternic Iranul”.

Israelul promite marea razbunare impotriva Iranului: SUA și Marea Britanie incearca sa puna frana

08:25, 16.04.2024 - Israelul a declarat ca va exista un raspuns la barajul de drone și rachete lansat de Iran in weekend, in timp ce Marea Britanie și SUA indeamna Tel Avivul sa nu riposteze, pe fondul temerilor privind izbucnirea unui conflict mai amplu in Orientul Mijlociu, potrivit Sky News, informeaza Mediafax.

Washingtonul nu doreste o escaladare cu Iranul insa va continua sa apere Israelul

19:20, 15.04.2024 - Statele Unite ale Americii "nu cauta o escaladare", insa vor continua sa apere Israelul dupa atacul fara precedent al Iranului, a declarat luni secretarul de stat american Antony Blinken, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Israelul a anulat un contraatac impotriva Iranului

09:05, 15.04.2024 - Israelul a anulat un contraatac impotriva Iranului, pe care il planuise duminica dimineața, dupa ce președintele american Joe Biden l-a convins pe premierul israelian Benjamin Netanyahu sa renunțe, in urma unei convorbiri telefonice, scrie Digi24, care face trimitere la presa israeliana. Președintele…


Ce parere ai despre aceasta stire?