Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SUA a impus noi sancţiuni Rusiei ca reacţie la atacul neurotoxic din Marea Britanie

Publicat:

a impus, sambata seara, noi sanctiuni economice asupra Rusiei ca reactie la tentativa de asasinare a unui fost agent secret rus in , in contextul in care Congresul exercita presiuni in sensul unei atitudini mai dure fata de Moscova, scrie

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Rusia, prima reacție dupa atacul Iranului asupra Israelului: 'Totul depinde de urmatorii pași'

11:50, 14.04.2024 - Prim-adjunctul reprezentantului permanent al Rusiei la ONU, Dmitri Polianski, a declarat ca escaladarea conflictului dintre Iran și Israel ar putea duce la o noua criza acuta in regiunea Orientului Mijlociu.

Prima reacție a Rusiei dupa atacul Iranului asupra Israelului: „Totul depinde de urmatorii pași”

10:00, 14.04.2024 - Prim-adjunctul reprezentantului permanent al Rusiei la ONU, Dmitri Polianski, a declarat ca escaladarea conflictului dintre Iran și Israel ar putea duce la o noua „criza acuta” in regiunea Orientului Mijlociu, informeaza agenția de presa rusa Tass.

Macron denunța tonul „bizar și amenințator” al Rusiei, dupa ce Lecornu și Șoigu au vorbit despre atacul terorist de la Moscova

16:01, 04.04.2024 - Președintele Emmanuel Macron a denunțat joi drept „bizar și amenințator” tonul Rusiei, in urma unor discuții telefonice intre miniștrii apararii din Franța și Rusia. Sebastien Lecornu și Serghei Șoigu au vorbit o ora la telefon, subiectul principal fiind atacul terorist de la Moscova, informeaza France24.

Rusia acuza Ucraina de atacul terorist de la Moscova, deși el a fost deja revendicat de ISIS

13:20, 26.03.2024 - Nikolai Patrușev, șeful consiliului de securitate al Rusiei, unul dintre acoliții lui Vladimir Putin, a dat vina pe Ucraina pentru atacul terorist de la sala de spectacole Crocus din Moscova, in ciuda faptului ca atacul a fost revendicat de gruparea ISIS-K. 

Xi, mesaj de condoleanțe lui Putin dupa atacul terorist din Moscova

14:50, 25.03.2024 - Președintele Chinei, Xi Jinping, i-a transmis sambata condoleanțe președintelui Rusiei, Vladimir Putin, dupa sangerosul atac terorist care a provocat morți și victime intr-o sala de concerte din regiunea Moscovei. In mesajul sau, Xi spune ca este șocat sa afle ca un atac terorist atat de grav a avut…

Germania si Marea Britanie condamna atacul terorist de la Moscova

12:40, 23.03.2024 - Germania si Marea Britanie au condamnat sambata „atacul terorist” de vineri de la Moscova, care a facut cel puțin 115 morti si a fost revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI).

Moscova acuza ca prin noile sancțiuni SUA vrea sa influențeze alegerile prezidențiale din Rusia

22:00, 23.02.2024 - Cele circa 500 de noi sanctiuni impotriva Rusiei, anuntate vineri de Statele Unite, urmaresc sa creeze disensiuni intre cetatenii rusi inaintea alegerilor prezidentiale din martie, a declarat ambasadorul rus la Washington, Anatoli Antonov, conform agentiei TASS preluate de AFP.

Vladimir Putin susține ca Rusia nu dorește arme nucleare in spațiu. „Noi ne-am opus intotdeauna in mod categoric”

12:45, 21.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a reacționat, dupa ce Statele Unite au acuzat Moscova ca dezvolta o arma nucleare antisatelit care ar urma sa fie desfașurata in spațiu, Relateaza AFP, citata de News.ro. „Noi ne-am opus intotdeauna in mod categoric desfasurarii de arme nucleare in spatiu si continuam…


Ce parere ai despre aceasta stire?