Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STUDIU: Sistemele de siguranță cu funcție de detectare a pietonilor nu sunt eficiente în ...

Publicat:

In prezent, mașinile sunt mai sigure ca oricand, fiind echipate cu o suita de tehnologii care ii protejeaza atat pe pasageri, cat și pe ceilalți participanți la trafic. Un exemplu bun ar fi sistemul de franare automata cu funcție de detectare a pietonilor. Ca orice alta tehnologie, insa, acest sistem are anumite limite. Potrivit unui studiu realizat de IIHS ( for ), sistemul nu este foarte eficient in...

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

KilometrulBine, cu susținerea Dacia, lanseaza campania de conștientizare și responsabilitate rutiera «Primul Pas Conteaza»

10:50, 10.05.2024 - Studiul KilometrulBine despre siguranța rutiera pietonala in Romania. Atat pietonii, cat și șoferii incalca regulile de siguranța rutiera și pietonala, reiese dintr-un studiu derulat la cererea KilometrulBine Traversarea neregulamentara a strazii se situeaza in topul comportamentelor negative, cu o…

(P)SGR, fața in fața cu sistemele de garanție-returnare europene. Similaritați, diferențe și provocari: Irlanda și Slovacia vs Romania

09:50, 02.05.2024 - In Romania, Sistemul de Garanție-Returnare funcționeaza de 5 luni de zile (decembrie 2023 – aprilie 2024). Perioada in care s-au pus pe piața aproximativ 1,5 miliarde de ambalaje SGR și au fost returnate aproximativ 250 de milioane de ambalaje (150 de milioane de ambalaje SGR – estimat pentru luna aprilie…

Cumparari directe: Digital Tehno Plus SRL a semnat cu CJC Constanta. Firma va repara stemele de detectare incendiu, instalate in Centrul Militar Zonal si Pavilionul Expozitional (DOCUMENT)

11:05, 14.04.2024 - Digital Tehno Plus SRL va repara sistemele de detectare incendiu, instalate in Centrul Militar Zonal Constanta si Pavilionul Expozitional Constanta. Achizitia s a facut prin negociere directa cu Consiliul Judetean Constanta, autoritate contractanta. Cele doua contracte au o valoare de 7.168,32 lei.…

O parte din tarifele in domeniul sanitar-veterinar au fost actualizate. Cat costa inregistrarea sanitara a unitaților de vanzare

13:00, 06.04.2024 - O parte din tarifele in domeniul sanitar-veterinar au fost actualizate. Cat costa inregistrarea sanitara a unitaților de vanzare O parte din tarifele aplicabile in domeniul sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor au fost actualizate recent, in funcție de rata inflației din anul 2023.  Ordinul…

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Securizeaza fiecare incapere cu priza cu intrerupator aplicata, de la sercomelectric.ro

03:05, 26.03.2024 - Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei cladiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta sa fie pus la punct in cele mai mici detalii, pentru a evita incidente nedorite. Sistemul de siguranța, tabloul electric, sistemele de iluminare sau prizele sunt…

Anvelopele pentru camioane: O privire generala asupra unei componente esențiale in industria transporturilor

13:50, 26.02.2024 - Anvelopele pentru camioane sunt mai mult decat simple componente ale vehiculului; ele sunt produse inalt tehnologice, proiectate sa suporte greutați masive, sa reziste la drumuri lungi și sa ofere aderența și stabilitate in diverse condiții meteorologice și de drum. Alegerea anvelopei potrivite este…

Studiu: Care sunt alimentele pe care le poți manca chiar daca sunt mucegaite, conform unui specialist in siguranța alimentara

08:55, 16.02.2024 - Cand vine vorba de siguranța alimentara, mulți sunt adepți ai vechii zicale: „Cand ai indoieli, le arunci”. Insa a fi precaut implica deseori sa renunți la alimentele scumpe, poate chiar inainte de a fi nevoie, relateaza Daily Mail. Unele alimente, cum ar fi branzeturile tari (n.red de exemplu: cheddar,…


Ce parere ai despre aceasta stire?