Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: Omega-3 şi vitamina D pot reduce riscul de infectare cu COVID-19. Vitamina C și usturoiul nu au efect

Publicat:

Multivitaminele, probioticele, Omega-3 și suplimentele precum vitamina D pot reduce riscul de infectare cu SARS-CoV-2, virusul care produce COVID-19, mai ales in randul femeilor. Este concluzia unui studiu publicat in revista British Medical Journal Nutrition Prevention & Health (BMJ), relateaza EFE, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

AstraZeneca retrage vaccinul anti-COVID. Compania recunoaște ca poate provoca un efect secundar rar

08:30, 08.05.2024 - AstraZeneca a anuntat ca a initiat retragerea la nivel mondial a vaccinului sau anti-COVID-19 din cauza unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile”. De asemenea, compania a precizat ca va proceda la retragerea autorizatiilor de introducere pe piata a vaccinului Vaxzevria in Europa. „Deoarece…

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Masurile de urgența care va pot scapa de infectare

11:50, 05.04.2024 - Grupa de sange cea mai predispusa la mușcaturi de capușe e A2, au demonstrat cercetatorii care au testat reacțiile fața de mai multe grupe, prin experimente de laborator. Din ce in ce mai mulți romani sunt mușcați de capușe, iar medicii spun ca primele masuri luate imediat dupa mușcatura va pot scapa…

Riscul de boli cardiovasculare la femei crește brusc dupa menopauza, potrivit unui nou studiu

19:35, 02.04.2024 - Sanatatea cardiaca a femeilor poate scadea brusc dupa menopauza, sugereaza un nou studiu, potrivit Yahoo Life. Motivul: incetinirea dramatica a producția de estrogen de catre ovare și pierderea efectelor protectoare ale hormonului.

Cel mai sanatos pește pe care ar trebui sa-l manance toata lumea

11:40, 27.03.2024 - Oamenii de știința remarca faptul ca cei mai sanatoși pești vor fi speciile de salmonide care traiesc in salbaticie, nu peștii de crescatorie. Oamenii de știința recomanda sa nu cumparați pește roșu crescut in corpuri de apa artificiale. deoarece ii lipsesc nutrienții și vitaminele care se gasesc in…

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Care sunt cele 6 semințe cu efect terapeutic? Beneficiile sunt nebanuite

18:10, 05.03.2024 - Semințe de chia. Mici dar puternice, semințele de chia sunt o sursa importanta de nutrienți. O porție de 2 linguri de semințe de chia conține 9 grame de fibre, 4 grame de proteine și o cantitate semnificativa de micronutrienti, inclusiv fier, magneziu, fosfor și zinc.O sursa excelența de acizi grași…

Mihaela Bilic. Creveții, beneficii speciale pentru sanatate

08:45, 02.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic citeaza un studiu despre care spune ca ofera o perspectiva noua pentru consumul de creveți, care pana acum erau acuzați ca au prea mult colesterol. Creveții au mai puțina grasime decat carnea, mai puțin colesterol decat oul, multe minerale, acizi grași omega 3, proteine…


Ce parere ai despre aceasta stire?