Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: COVID ar putea fi o afecţiune vasculară şi nu una respiratorie

Publicat:

Descoperirea provine in urma unui studiu efectuat de , California, scrie Euronews. Potrivit cercetatorilor, COVID-19 nu ar fi o afectiune a aparatului respirator, ci a celui vascular. Ceea ce ar putea explica prezenta trombilor in singe – eventual si a celor care se formeaza dupa inocularea vaccinului, precum si alte simptome, precum „picioare de COVID”, care nu-si gasesc

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire epocala: plasticul viu, produs de bacterii

14:25, 03.05.2024 - Un colectiv de cercetatorii de la Universitatea San Diego. din California, au dezvoltat o forma biodegrdabila de poliuretan termoplastic (TPU), un plastic viu, comercial moale, dar durabil. Materialul este utilizat in producția de incalțaminte, covorașe, perne și spuma cu memorie. Practic, „plasticul…

Ce cred europenii despre rolul UE in lupta impotriva pandemiei COVID-19. Romanii, cei mai nemulțumiți

18:10, 02.04.2024 - Aproape 40% dintre europeni considera ca Uniunea Europeana s-a descurcat bine in lupta impotriva COVID-19, arata un sondaj Ipsos realizat in 18 țari, la comanda Euronews. Insa, romanii sunt printre cei mai nemulțumiți de raspunsul UE.

Alexandru Rafila: Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID 19 au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse

10:00, 02.04.2024 - Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID 19 au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare, afirma Alexandru Rafila , care precizeaza ca circa 3 milioane de doze mai sunt in depozite. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, anunta, luni seara, ca circa 7 milioane de doze de vaccin…

Rafila: Circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse

09:05, 02.04.2024 - Ministrul Alexandru Rafila a anuntat, luni seara, ca circa 7 milioane de doze de vaccin anti-COVID au fost distruse sau urmeaza sa fie distruse in perioada urmatoare. In depozite maisunt 3 milioane de doze. In ceea ce priveste procesul intentat de Pfizer pentru vaccinurile pe care Romania a refuzat…

Un studiu susține ca virusul SARS-CoV-2 ramane in sange mai mult de un an

16:40, 16.03.2024 - Doua studii recente ofera informații noi despre modul in care virusul SARS-CoV-2 interacționeaza cu organismul nostru. Un studiu american a identificat virusul in sangele pacienților și la 14 luni dupa infectare. In același timp, oameni de știința italieni susțin ca sistemul nostru imunitar este capabil…

Inteligența artificiala detecteaza maladia Alzheimer cu șapte ani inainte de primele simptome

00:10, 13.03.2024 - Inteligența artificiala este capabila sa detecteze maladia Alzheimer cu șapte ani inainte de primele simptome, anunța  cercetatorii de la University of California din San Francisco. Este vorba despre o prima etapa pe calea folosirii  inteligenței artificiale in privința datelor clinice de rutina, nu…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…

Care este varsta maxima pana la care poate trai un om - Studiu

05:40, 24.02.2024 - Cercetatorii din Olanda au efectuat un studiu amplu și de lunga durata pentru a determina varsta maxima pana la care poate trai un om. Cercetatorii au sugerat ca este puțin probabil ca un om sa traiasca mai mult de 115 ani, durata maxima de viața pentru o femeie ajungand la 115,7 ani, in timp ce barbații…


Ce parere ai despre aceasta stire?