Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu alarmant: Salata la pungă te poate îmbolnăvi grav! Explicaţiile specialiştilor

Publicat:

Salata la punga poate accelera cresterea unor bacterii periculoase, facandu-le sa aiba efecte devastatoare asupra organismului uman, spune un nou studiu.

Oamenii de stiinta de la au descoperit ca mediul umed combinat cu nutrientii care se scurg din frunzele tocate creeaza mediul perfect pentru inmultirea bacteriilor precum Salmonella si E.Coli.

Cercetatorii s-au declarat socati de modul de inmultire a bacteriilor, chiar si in frigider. Acestia i-au sfatuit pe consumatori sa manance salata la punga chiar in ziua in care au cumparat-o.

Studiile arata…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce ne place berea rece? Un studiu explica motivul chimic

07:00, 11.05.2024 - Vara e aproape, temperaturile cresc, iar o bere rece pare soluția perfecta pentru a ne racori. Dar de ce ne place berea rece? Oamenii de știința de la Academia Chineza de Științe au gasit raspunsul.

Daca ai nasul mare, ar putea fi vina mamei: Poftele din timpul sarcinii pot influența trasaturile faciale ale bebelușului (studiu)

09:20, 30.03.2024 - Trasaturile faciale pot fi influențate de ceea ce a mancat mama ta in timpul sarcinii. Dietele bogate in proteine duc la nasuri și maxilare mai mari, susțin oamenii de știința. Trasaturile faciale unice ale fiecarei persoane ar putea fi influențate de ceea ce a mancat mama lor in timpul sarcinii,…

Cercetatorii au descoperit ca oamenii care traiesc in orase isi pierd capacitatea de a digera fructele si legumele (Studiu)

15:20, 24.03.2024 - Alimentatia occidentala duce o lipsa serioasa de fibre, iar acest lucru ar putea schimba in mod fundamental modul in care intestinele noastre digera materia vegetala, arata un studiu publicat recent in revista Science, potrivit News.ro. 

Diferențe semnificative de supraviețuire intre copiii bolnavi de cancer tratați in București și celelalte regiuni ale țarii/ Exista un decalaj important și intre mediul rural și urban (studiu Daruiește Aripi)

08:46, 21.03.2024 - Un studiu referitor la supraviețuirea in randul copiilor bolnavi de cancer, realizat de Asociația Daruiește Aripi, arata ca exista diferențe importante intre rata de vindecare in Capitala comparativ cu celelalte regiuni, dar și intre mediul urban și cel rural. Astfel, daca in București se inregistreaza…

Carnea de piton, aliment de viitor

13:25, 18.03.2024 - Preparatele din carne de piton ar putea deveni intr-un viitor apropiat o mancare ca oricare alta. Inclusiv in Romania. Oamenii de știința de la Universitatea Macquarie din Australia au propus creșterea pitonilor pe post de  animale pentru hrana oamenilor pentru a imbunatați securitatea alimentara. Potrivit…

De ce aspirina ar trebui integrata in tratamentul contra cancerului

07:00, 18.02.2024 - Aspirina  ar putea juca un rol major in tratamentul contra cancerului, susțin cercetatorii de la Universitatea Cardiff, in urma unei ample analize. Se știe ca aspirina este un medicament antiinflamator foarte folosit. Meta-analiza – publicata in British Journal of Cancer – se bazeaza pe 118 studii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?