Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studiu: 76% dintre copii – certaţi la şcoală; 56% dintre părinţi îşi pedepsesc copiii

Publicat:

, care va extinde programul ‘Sa fim prieteni – Fara bullying’ in 15 gradinite, arata ca, potrivit unor date colectate anul trecut, 22% dintre copii sunt expusi abuzului verbal si limbajului violent in mediul scolar, iar 76% dintre elevi spun ca profesorii ii cearta atunci cand gresesc. Acest lucru demonstreaza faptul ca prevaleaza metodele pedagogice critice si punitive, in detrimentul sprijinului activ acordat elevilor in procesul de invatare si comunicare, potrivit unui comunicat al remis, luni, AGERPRES. Cifrele arata si faptul ca 76% dintre…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Negru a hotarat ce moștenire valoroasa va lasa copiilor sai: ”…terenuri agricole luate de stra-bunicii mei!”

12:46, 24.04.2024 - Dan Negru a hotarat ce moștenire de familie va lasa copiilor sai. Dincolo de abilitațile sale anteprenoriale, care l-au transformat intr-una dintre cele mai bogate vedete de televiziune, Negru se ingrijește cu sfințenie de o valoaroasa succesiune de familie. Pe care o considera sfanta și este hotarat…

Incep inscrierile la școala de poliție din Cluj și la școlile din țara. Cate locuri sunt și pana cand se depun cererile

12:45, 23.04.2024 - In perioada aprilie – iulie 2024, Ministerul Afacerilor Interne organizeaza o noua sesiune de admitere in cele șase instituții de invațamant ale MAI in care se formeaza agenți de poliție, subofițeri și maiștri militari. Cifrele de școlarizare, defalcate pe instituții, sunt urmatoarele: Școala de Agenți…

Trei din cinci parinți ucraineni, refugiați in Romania, nu au un loc de munca

22:16, 17.04.2024 - Din cei peste 21.600 de adulți ucraineni, inregistrați la Agenția Naționala Pentru Ocuparea Forței de Munca de la debutul razboiului, puțin peste 2700 și-au gasit o slujba. O ancheta Salvați Copiii arata ca trei din cinci parinți ucraineni, majoritatea femei, nu au reușit sa se integreze pe piața muncii…

Copila de 12 ani cu parinți desparțiți și cu probleme la școala, pusa sa se prostitueze in Constanța

14:35, 03.04.2024 - O copila in varsta de 12 ani, cu parinți desparțiți, risc de abandon școlar și cu o situație materiala precara, a fost recrutata de o persoana care a obligat-o sa se prostitueze in mai multe locații din Constanța. Sunt percheziții, miercuri, in Iași și Co

134 de elevi din Calarași și Bogata beneficiaza de programul „Masa sanatoasa”

20:25, 29.03.2024 - Incepand cu data de 27 martie 2024, 134 de preșcolari și elevi ai școlii gimnaziale Calarași, impreuna cu cei din Bogata, beneficiaza de programul „Masa sanatoasa”. Pe tot parcursul anului 2024, aceștia vor primi o masa calda – fel principal – și un fruct. Valoarea pachetului este de 15 lei/elev/zi.…

Atenție, parinți! Subvenția de la stat se reduce sau dispare daca cei mici lipsesc de la școala

06:15, 25.03.2024 - Venitul minim de incluziune este sprijinul financiar acordat de stat pentru a asigura nivelul de trai minimal pentru familiile și persoanele singure aflate in situația de dificultate, iar de la inceputul anului acesta inlocuiește ajutorul social si alocatia pentru sustinerea familiei.

STUDIU. Copiii ucraineni refugiați: triști și cu dor de casa

18:45, 20.03.2024 - Copiii din Ucraina, care au fugit din calea razboiului, sunt mult mai triști decat copiii refugiați din alte țari. De asemenea, majoritatea copiilor și a tinerilor ucraineni spera și doresc sa se intoarca acasa. Un studiu al Organizației Salvați Copiii a explorat efectele dislocarii asupra minorilor…

Scandalul de la Liceul Goethe, studiu de caz. Meditațiile, școala de acasa fara de care elevii n-au mari șanse la examenele naționale

06:05, 23.02.2024 - Elevii romani fac meditații „la greu” pentru a trece Evaluarea Naționala, Bacalaureatul, iar apoi pentru a intra la facultate. Este deja un sport național cunoscut și acceptat. Insa ce se ascunde, de fapt, in spatele acestei practici?


Ce parere ai despre aceasta stire?