Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Studenții de la UNIVERSITATEA „DUNĂREA DE JOS” GALAŢI încep stagiile de practică

Publicat:

In cadrul proiectului Pregateste-te pentru viitor! – stagii de practica pentru studenti in domeniul agroalimentar, a Carnii, in parteneriat cu UniversitateaDunarea de Jos” din Galati si Partenerul transnational din de – IFI, anunta finalizarea procesului de inregistrare a studentilor din ani intermediari si terminali (licenta si master) la [...]

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

DAS Deva reia colaborarea cu Universitatea de Vest – pentru practica studențeasca

09:30, 08.05.2024 - Studenții de la Facultatea de Sociologie și Psihologie a Universitații de Vest din Timișoara vor desfașura stagii de practica in cadrul Direcției de Asistența Sociala Deva, in urma incheierii unui nou parteneriat intre cele doua instituții, aprobat de Consiliul Local la finele lunii aprilie 2024.…

Galați: Peste 200 de studenti au participat la evenimentul organizat de Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania

18:50, 29.03.2024 - Peste 200 de studenti au participat azi la evenimentul organizat de Biroul de Legatura al Parlamentului European in Romania, in parteneriat cu Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati. Au participat europarlamentarii Maria Grapini, Ramona Strugariu si Siegfried Muresan. Dezbaterea a fost moderata de…

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?