Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ŞTIRILE AMIEZII - SPORT - 30 IANUARIE

Publicat:

Presedintele Federatiei Romane de Bob si Sanie, Sorin Gheorghe Buta, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES ca asteapta cu optimism Jocurile Olimpice de iarna de la Soci (7-23 februarie) si spera ca sportivii sai sa intre in primii 10 la bob masculin si in primii 15 la sanie si skeleton.



Foto: (c) XINHUA ARHIVA

La fel ca la Vancouver, in urma cu 4 ani, FR de Bob si Sanie furnizeaza grosul delegatiei romane cu 14 sportivi din 24, cu unul mai putin ca la editia canadiana, cand Romania a fost reprezentata de 28 sportivi.

* Campioana noastra olimpica…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Phil Foden. Manchester City a ”intrat in cartile de istorie”

10:45, 20.05.2024 - Manchester City a ”intrat in cartile de istorie” cu al patrulea titlu consecutiv de campioana a Angliei la fotbal, a afirmat, duminica, mijlocasul ofensiv Phil Foden, care, la varsta de 23 de ani, numara sase titluri in Premier League, informeaza AFP. „Este dificil sa spui cuvinte potrivite pentru ce…

Manchester City a cucerit al patrulea titlu consecutiv

22:15, 19.05.2024 - Echipa engleza Manchester City a invins duminica, pe teren propriu, scor 3-1, pe West Ham United si a cucerit titlul de campioana a Angliei pentru a patra oara consecutiv, potrivit news.ro. In ultima etapa din Premier League, City a castigat duelul de la distanta cu Arsenal.

VIDEO. Manchester City, noua și vechea campioana a Angliei. Trupa lui Guardiola caștiga titlul in Premier League

21:15, 19.05.2024 - Manchester City a facut istorie in fotbalul englez, caștigand pentru al patrulea an consecutiv titlul de campioana a Angliei. Aceasta performanța este una de neegalat in istoria fotbalului englezesc, consolidand poziția echipei ca una dintre cele mai dominante din istoria Premier League. Victoria care…

Desemnat cel mai bun tanar jucator al sezonului in Premier League

10:26, 18.05.2024 - Internationalul englez Cole Palmer, atacantul echipei Chelsea Londra, a fost desemnat cel mai bun tanar jucator al sezonului in campionatul de fotbal al Angliei, a anuntat vineri seara Premier League. Palmer, care a implinit luna aceasta 22 de ani, a sosit la Chelsea in vara trecuta, de la formatia…

Manchester City, pas urias catre un nou titlu in Premier League

08:50, 15.05.2024 - Manchester City a facut un pas important catre un nou titlu de campioana a Angliei la fotbal, dupa ce a invins in deplasare, cu scorul de 2-0, formatia Tottenham Hotspur, marti seara, intr-o partida restanta contand pentru etapa a 34-a din Premier League.

Premier League: Tottenham vs Manchester City - „Cetatenii”, spre al patrulea titlu consecutiv!

11:25, 14.05.2024 - Tottenham - Manchester City, meci restant contand pentru etapa a 34-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 14 mai, de la ora 22:00, la Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

„Talent pur, enervant de bun!” » Pantilimon a facut primul „11” al coloșilor cu care a imparțit vestiarul: „Atipic pentru un jucator din Est”

09:01, 30.04.2024 - Fostul portar Costel Pantilimon, 37 de ani, legitimat vreme de 3 ani la Manchester City, a alcatuit la emisiunea Premier GSP cel mai bun „11” format din colegi pe care i-a avut la multipla campioana a Angliei. Printre jucatorii perindați la Manchester City in primii ani de la preluarea clubului de catre…

Premier League: Tottenham vs Arsenal - Doar victoria conteaza in North London Derby

11:16, 28.04.2024 - Tottenham - Arsenal, meci contand pentru etapa a 35-a din campionatul Angliei, este programat, duminica, 28 aprilie, de la ora 16:00, pe Tottenham Hotspur Stadium, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.


Ce parere ai despre aceasta stire?