Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STARE DE URGENŢĂ în Brazilia. Zeci de oameni, UCIŞI de frigurile galbene

Publicat:

Stare de urgența in Brazilia. 42 de oameni au fost rapuși de frigurile galbene, iar 360 prezinta simptome ale bolii. Autoritațile au pregatit peste 11 milioane de doze de vaccin, pentru a-i proteja pe oameni de aceasta boala, transmisa de țanțari.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Franta va declara stare de urgenta: Trei civili și un polițist au fost ucisi in revolte legate de o reforma electorala

21:35, 15.05.2024 - Franta va declara miercuri stare de urgenta pe insula Noua Caledonie din Pacific, dupa ce trei tineri indigeni kanak si un politist au fost ucisi in revolte legate de o reforma electorala, relateaza Reuters.

Stare de urgența in America, inainte de eclipsa totala de Soare. Autoritațile au cerut oamenilor sa iși faca stocuri de alimente, apa și combustibil

13:20, 08.04.2024 - Eclipsa totala de soare care are loc astazi, pe data de 8 aprilie, in America, a alertat autoritațile. Oamenii care au domiciliul in localitațile situate de-a lungul așa-numitei zone de totalitate, au fost sfatuiți sa iși faca stocuri de alimente, apa și combustibil.

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

Rusia: Stare de urgența din cauza unor radiații

15:05, 05.04.2024 - O sursa de radiații a fost descoperita intr-unul dintre cartierele orașului Khabarovsk. Anterior, aici, a fost instituita stare de urgența, a declarat administrația orașului pentru TASS. „Sursa a fost confiscata și se iau masuri pentru eliminarea ei”, a spus administrația. La fața locului a fost organizat…

Atac armat in California. Patru oameni au fost uciși

10:55, 04.03.2024 - Patru persoane au fost ucise si mai multe au fost ranite in urma unui atac armat intr-o locuinta din King City, California, au anuntat duminica autoritatile, relateaza Reuters. Incidentul a avut loc duminica seara dupa o petrecere organizata intr-o locuinta. Trei barbati cu rani prin impuscare au fost…

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Momentul busculadei din Gaza in care peste 100 de oameni au fost uciși incercand sa ajunga la ajutoarele umanitare

12:01, 01.03.2024 - Cel puțin 112 palestinieni au fost uciși și 760 au fost raniți in Gaza in timp ce incercau cu disperare sa ajunga la ajutoarele umanitare transportate in camioane printr-un coridor umanitar a carui securitate era asigurata de trupele israeliene. Autoritațile palestiniene controlate de Hamas acuza ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?