Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ssangyong Korando Sports - crossover-ul coreean este acum şi pick-up

Publicat:

Ssangyong a publicat astazi primele imagini si informatii ale noului Korando Sports, varianta pick-up a crossover-ului cu acelasi nume, disponibila deja pe piata din Coreea.

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

Presedintele Iohannis a fost primit de omologul sud-coreean la palatul prezidențial

08:30, 23.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a fost primit, marti, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidential.Seful statului roman efectueaza de luni pana miercuri o vizita oficiala in Republica Coreea, noteaza Agerpres.

Greva medicilor este controlata de un „cartel” care se opune reformelor, acuza președintele sud-coreean Yoon

09:20, 01.04.2024 - Presedintele sud-coreean Yoon Suk Yeol a acuzat luni existenta un "cartel" al medicilor care se opune reformelor din domeniul sanatatii, subliniind disponibilitatea guvernului de a-si continua actiunile in ciuda grevei doctorilor in perioada premergatoare unor alegeri cruciale, relateaza AFP, preluata…

Fotbalistul sud-coreean Son Jun-ho, detinut din mai 2023 intr-o inchisoare din China, a fost eliberat

14:36, 25.03.2024 - Mijlocasul sud-coreean Son Jun-ho, care a participat la ultima Cupa Mondiala si era retinut intr-o inchisoare in nord-estul Chinei, fiind suspectat de coruptie, a fost eliberat si a revenit acasa, relateaza Reuters, potrivit news.ro. Ministerul sud-coreean de Externe a precizat ca a comunicat cu…

Un sud-coreean a fost arestat in Rusia pentru spionaj

18:26, 11.03.2024 - Autoritatile ruse au arestat si plasat in detentie un cetatean sud-coreean pe care-l acuza de spionaj in favoarea unor servicii secrete straine, potrivit unei surse din cadrul fortelor de ordine ruse citate de agentia TASS, preluata de AFP.

Guvernul sud-coreean va suspenda temporar aproape 5.000 de medici rezidenți pentru ca au facut greva

09:00, 11.03.2024 - Guvernul sud-coreean a anuntat, luni, ca a demarat procedura de suspendare a peste 4.900 de medici rezidenti care si-au abandonat posturile pentru a protesta fata de o reforma a studiilor medicale, o miscare nepopulara care a provocat haos in spitalele din tara, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, influenta Kim Yo Jong, evoca un 'nou viitor impreuna' cu Japonia si o vizita a premierului nipon la Phenian

21:55, 15.02.2024 - Sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, influenta Kim Yo Jong, da asigurari joi ca Nordul este dispus sa-si imbunatateasca relatiile cu Japonia si evoca o invitatie la Phenian a premierului japonez Fumio Kishida, relateaza AFP. Kim Yo Jong face aceste declaratii dupa ce seful Guvernului japonez Fumio…

Kim Yo Jong, sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, vorbește despre un „nou viitor impreuna” cu Japonia

19:25, 15.02.2024 - Sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un, influenta Kim Yo Jong, a dat asigurari, joi, ca țara sa este dispusa sa-si imbunatateasca relatiile cu Japonia, si a vorbit chiar și de o invitatie la Phenian adresata premierului japonez Fumio Kishida, relateaza AFP.

Hackerii din Coreea de Nord i-au spart e-mailurile consilierului președintelui sud-coreean Yoon Suk Yeol

10:00, 14.02.2024 - Hackerii din Coreea de Nord au piratat e-mailurile personale ale unui consilier al președintelui sud-coreean, a confirmat biroul sau pentru BBC. Breșa de securitate a avut loc in perioada premergatoare vizitei de stat a președintelui Yoon Suk Yeol in Marea Britanie, in noiembrie anul trecut.


Ce parere ai despre aceasta stire?