Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spitalul Repromed+: Au luptat și au fost mai puternice decât diagnosticul de cancer de sân

Publicat:

Cancerul de san este cea mai raspandita forma de cancer la femei atat in , cat și la nivel internațional. Cu cat este depistat mai precoce, cu atat poate fi tratat mai ușor și cu rezultate mai bune.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Inca un pas important in lupta cu cancerul in Moldova

13:30, 26.04.2024 - Inca un pas mare in tratamentul maladiilor oncologice. Institutul Oncologic a fost dotat cu un aparat de brahiterapie, unic in Republica Moldova. Tratamentul prin brahiterapie trideminsionala permite specialiștilor plasarea cu inalta precizie a unei doze mari de radiații direct in apropierea tumorii…

(foto) Peste 400 de sportivi s-au luptat la Campionatul Național de Lupte libere: Lista caștigatorilor

19:40, 19.04.2024 - Federația de Lupte din Republica Moldova a organizat la Universitatea de Stat de Educație Fizica și Sport Campionatul Național de Lupte libere, rezervat sportivilor cu varsta sub 17 și 23 de ani, informeaza Ministerul Educației.

Va ajunge și in Republica Moldova? Furtuna Renata va lovi Romania cu ploi si vijelii puternice, dupa valul nefiresc de caldura

20:45, 15.04.2024 - Temperaturile surprinzatoare, cu 15 - 17 grade mai mari decat in mod normal, sunt inceputul unei veri extreme, spun meteorologii. Ne asteapta un dus rece, adus din nordul Europei de furtuna Renata, scrie observatornews.ro .

Informații șocante despre Kate Middleton. Ce a dezvaluit acum medicul oncolog care i-a descoperit cancerul

16:30, 02.04.2024 - Dezvaluire șocanta facuta de un medic oncolog despre Kate Middleton! Pe 22 martie 2024, Prințesa de Wales a anunțat, printr-un mesaj video, ca sufera de cancer. Diagnosticul l-a primit in urma intervenției abdominale pe care a avut-o in luna ianuarie. Soția lui William nu a precizat de ce tip de cancer…

Peste 400 de sportivi s-au luptat la Campionatul Republicii Moldova la lupte: Lista caștigatorilor

19:45, 31.03.2024 - Pe parcursul a doua zile, Federația de Lupte din Republica Moldova a organizat la Universitatea de Stat de Educație Fizica și Sport, Campionatul Național la categoria de varsta sub 15 ani, dar și Campionatul Republicii Moldova la lupte feminine, rezervat senioarelor.

Printul Harry despre cancerul regelui Charles al III-lea: „Orice boala uneste familiile”

16:40, 16.02.2024 - Diagnosticul de cancer al regelui Charles al III-lea ar putea sa ii apropie mai mult pe membrii familiei regale britanice, a declarat fiul sau instrainat, printul Harry, intr-o emisiune matinala de televiziune din Statele Unite, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Spitalul Repromed, de 5 ani alaturi de oameni

09:35, 16.02.2024 - In luna ianuarie, Spitalul Multidisciplinar Repromed+ a marcat 5 ani de activitate, perioada in care a fost alaturi de populația din Republica Moldova, cei din diaspora, dar și de persoanele de alte naționalitați, oferind servicii medicale de calitate superioara.

Ce urmeaza dupa diagnosticul de cancer la san? Procedurile care cresc șansele de vindecare

10:00, 05.02.2024 - Cancerul la san este cel mai frecvent tip de cancer la femeile din Romania, fiind deseori descoperit in stadii avansate. Din fericire, in prezent exista metode de tratament moderne, de ultima generație, care cresc șansele de vindecare și asigura o buna calitate a vieții pacientelor.


Ce parere ai despre aceasta stire?