Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spînu "ne cuprinde pe toți"

Publicat:

Reluarea livrarilor de energie electrica de la Centrala termoelectrica de la Cuciurgan a avut deja cel puțin doua momente pozitive: luni, 5 decembrie, Centrala a salvat Moldova de pe malul drept al Nistrului de la o noua intrerupere de curent electric. In plus, din 8 decembrie a fost redus tariful la energia electrica de la 5,60 lei la 4,65 lei pentru un kWh. Dar, in ciuda tuturor avantajelor "

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Chișinaul vrea reducerea dependenței energetice fața de centrala de la Cuciurgan

12:40, 04.04.2024 - Secretarul de stat al Ministerului Energiei, Constantin Borosan, a anunțat ca incepand cu anul viitor, Republica Moldova nu va mai fi dependenta de energia electrica cumparata de la centrala de la Cuciurgan, controlata de autoritațile nerecunoscute din regiunea transnistreana. Declarația a fost facuta…

Rujeola cuprinde Moldova: Peste 29 de cazuri, confirmate de la inceput de an

21:36, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Sanatate Publica (ANSP) atenționeaza ca rujeola este o infecție virala extrem de contagioasa care poate duce la complicații grave și indeamna parinții sa iși vaccineze copiii, ținand cont de situația epidemiologica in contextul național și regional.

(video) Dodon: CFM intenționat este dusa la faliment, ca sa o privatizeze cineva ca Spinu. Ei duc motorina spre Ucraina, aduc cereale și sunt in pierdere?!

12:25, 17.03.2024 - „Calea Ferata din Moldova intenționat se falimenteaza, pentru ca mai tarziu sa o prihvatizeze cineva de tipul lui Spinu”, afirma fostul șef de stat, Igor Dodon, liderul PSRM, facand referire la „situația critica” prin care trece compania naționala de transport feroviar.

Fostul Șef al Cailor Ferate din Moldova, anchetat pentru tranzacții ilegale cu locomotive din Regiunea Transnistreana

09:35, 21.02.2024 - Fostul șef al Caii Ferate din Moldova a intrat in vizorul Procuraturii pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), dupa ce ar fi inchiriat fraudulos locomotive din stanga Nistrului. Prejudiciul adus este estimat a fi in valoare de peste 5.000.000 lei. Fostul șef al Caii Ferate…

Ultima ora! Fost șef al CFM, trimis in judecata: Ar fi prejudiciat statul cu peste 5 mil. lei

10:35, 20.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța trimiterea in judecata a unui fost șef al Caii Ferate din Moldova, care ar fi inchiriat fraudulos locomotive din stanga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei. Ar fi vorba despre Iurie Topala.

Ultima ora! Fostul șef al CFM, trimis in judecata: Ar fi prejudiciat statul cu peste 5 de mil. lei

10:30, 20.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța trimiterea in judecata a unui fost șef al Caii Ferate din Moldova, care ar fi inchiriat fraudulos locomotive din stanga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei. Ar fi vorba despre Iurie Topala.

Fost șef al CFM – trimis in judecata

10:25, 20.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța trimiterea in judecata a unui fost șef al Caii Ferate din Moldova, care ar fi inchiriat fraudulos locomotive din stinga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei, anunța Noi.md Mai exact, in lipsa unei necesitați…

Maia Sandu: Nu exclud apariție `unei oportunitați geopolitice` de soluționare a Problemei transnistreene

07:25, 12.02.2024 - Președintele Maia Sandu nu exclude posibilitatea ca in urmatorii cațiva ani sa apara o ”oportunitate geopolitica” care ar permite soluționarea conflictului din Transnistria. Conform „INFOTAG”, aceasta a declarat intr-un interviu acordat canalului de televiziune Moldova 1, confirmand ca „conflictul trebuie…


Ce parere ai despre aceasta stire?