Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Speculații cu privire la Kim Jong-un. Liderul nord-coreean nu a mai fost văzut de 35 de zile

Publicat:

Semne de intrebare legate de liderul nord-coreean. Este a 35-a zi in care -un nu participa la evenimentele publice. Duminica nu s-a alaturat nici macar intrunirii biroului politic. Sedinta a fost condusa de mana sa dreapta, care a decis organizarea unei reuniuni mai mari, la sfarsitul lunii. Nu este prima data cand nu e vazut cu zilele. De fiecare data, s-a speculat ca e bolnav, ba chiar s-a spus ca ar fi murit. 

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Kim Jong-un anunța pregatiri pentru razboi: 'Acum este momentul ca tara sa fie mai pregatita ca niciodata'

05:05, 11.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un a declarat ca situațiile geopolitice instabile din jurul țarii sale inseamna ca acum este momentul ca tara sa fie mai pregatita ca niciodata pentru razboi, in timp ce inspecta principala universitate militara a țarii, a anunțat joi agenția nord-coreeana de presa KCNA,…

(live/update) Aplauze și huiduieli la ședința CMC: Un consilier PAS și un ales MAN, la un pas de a se lua de gulere

15:25, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii au revenit in ședința, cu noi replici: - Oare nu este o ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada? - Culiocul unde e?

14:50, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

Ședința cu scantei la Guvern: Gabriela Firea este fața in fața cu Marcel Ciolacu (Surse)

08:56, 19.03.2024 - La Guvern are loc o intalnire extrem de importanta pentru București și pentru alegerile locale din acest an. Liderul PSD și premier, Marcel Ciolacu, i-a chemat la discuții pe liderii PSD și PNL din București pentru a discuta strategia pentru alegeri, conform surselor noastre. La aceasta intalnire…

Coreea de Sud estimeaza ca liderul nord-coreean Kim Jong-un și-a ales deja succesorul. Cine este „copilul iubit”?

14:40, 18.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un si-ar fi ales fiica drept succesoare, a declarat luni Ministerul Unificarii din Coreea de Sud, dupa ce mass-media de stat din Coreea de Nord a numit acest copil un „mare consilier”, un titlu rezervat liderilor de varf.

Casa Alba a reacționat la declarațiile lui Putin cu privire la folosirea armelor nucleare: Nu vedem semne care sa indice ca Rusia va utilize arma nucleara in Ucraina

23:20, 13.03.2024 - Statele Unite considera ca nu exista niciun semn ca Rusia se pregateste sa foloseasca arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, in reactie la afirmatiile lui Vladimir Putin


Ce parere ai despre aceasta stire?