Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Specialiștii avertizează că schimbările climatice pot duce la dispariția mai multor țări de pe fața Pământului. Care sunt zonele vizate

Publicat:

IPCC avertizeaza ca schimbarile climatice ce se petrec in ultima perioada ar putea duce la dispariția mai multor țari de pe fața Pamantului. Specialiștii au anunțat ca raportul este unul alarmant și mai multe zone sunt vizate. Iata care sunt țarile ce in urmatorul secol ar putea disparea de tot de pe fața Pamantului!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Schimbarile climatice intretin si alimenteaza bolile infectioase.”Zonele favorabile raspandirii malariei se vor schimba”

18:16, 12.05.2024 - Scaderea biodiversitatii, schimbarile climatice, poluarea joaca un rol important in raspandirea bolilor infectioase la oameni, informeaza AFP, citata de Agerpres. Combaterea bolilor infectioase inseamna combaterea schimbarilor climatice, spune Jason Rohr, profesor de biologie la Universitatea Notre…

Se razbuna vremea. Atentionare meteorologica pentru Bucuresti! Cod galben de ploi si vijelii. Zonele vizate

14:35, 12.05.2024 - Meteorologii au emis duminica, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindina. Specialistii de la ANM sustin ca atenționarea vizeaza mai multe județe și este valabila duminica, 12 mai, de la ora 12.00 pana la ora 23.00. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata care se va…

Hidrologii, anunț de ultima ora! 17 județe din țara, sub atenționare cod galben de viituri. Care sunt zonele vizate

13:46, 08.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emisa o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 17 județe din Romania. Care sunt zonele aflate sub atenționare și pana cand va ramane in vigoare atenționarea.

Alerta de inundații in Romania! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate

13:25, 07.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundații pe rauri din 12 județe, valabila de la ora 13:00 pana la miezul nopții.

Alianța istorica de 300 milioane de dolari impotriva bolilor cauzate de schimbarile climatice

11:26, 06.05.2024 - Trei dintre cei mai importanți finanțatori din domeniul sanatații din lume au anunțat un parteneriat istoric de 300 de milioane de dolari. Inițiativa are ca scop combaterea bolilor abordarea impactului legat al schimbarilor climatice, al malnutriției, al bolilor infecțioase, etc, potrivit mediafax.

Schimbarile climatice, „cea mai probabila” cauza pentru inundațiile din Oman si Emiratele Arabe Unite

22:26, 25.04.2024 - Schimbarile climatice reprezinta explicatia „cea mai probabila" pentru ploile puternice care s-au abatut saptamana trecuta asupra Emiratelor Arabe Unite si a Omanului, arata cercetatorii din reteaua World Weather Attribution (WWA) intr-un studiu publicat, joi, informeaza AFP, citata de Agerpres.Studiul…

Anunț de ultima ora al hidrologilor! A fost emis un cod galben de viituri in mai multe județe. Care sunt zonele vizate

12:25, 25.04.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri pe rauri din unsprezece judete. Care sunt zonele vizate și pana cand ramane in vigoare atenționarea.

Se da ceasul inainte! Fenomenul are legatura cu schimbarile climatice și nu mai poate fi oprit

11:50, 28.03.2024 - Un nou studiu publicat in revista Nature și dedicat schimbarilor climatice provocate arata ca topirea gheții polare și fenomenele din miezul lichid al planetei noastre au afectat semnificativ rotația Pamantului.


Ce parere ai despre aceasta stire?