Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 29. Hai să vezi ce videouri amuzante ți-au mai pregătit artiștii

Publicat:

In fiecare joi, cititorii a1.ro au parte de un nou episod Is geana pi tini cu Speak și . Saptamana aceasta, gazdele show-ului digital au pregatit o noua serie de filmulețe amuzante pentru episodul 29.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ronaldo lanseaza cea mai scumpa șampanie din lume! Cat costa și cum se numește noua investiție a lui Cristiano

12:15, 03.05.2024 - Cristiano Ronaldo (39 de ani), starul lui Al-Nassr, intra și in industria alcoolului. Noul business al portughezului e producția celei mai costisitoare șampanii. Denumita sugestiv „The 777 goals”, este fabricata in serie limitata de 777 de sticle, și reprezinta o combinație de Pinot Noir și Chardonnay,…

Bravo, tata! Rezumat episodul 9, sezonul 2, din 14 aprilie. Taticii merg in camping cu copiii

01:06, 15.04.2024 - In episodul 9 din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum taticii impreuna cu copiii merg in camping. Vezi cele mai noi episoade din noul sezon al serialului pe Antena 1 și in AntenaPLAY

Vlad Dragulin este pregatit sa devina tata! Declarația surprinzatoare facuta de actor: ”M-a rupt” / VIDEO

23:55, 04.04.2024 - Vlad Dragulin este un actor indragit in Romania, iar acum iși dorește sa aiba un nou rol in viața sa. Vorbim despre cel de tata, fiind pregatit pentru toate responsabilitațile care vor urma. Acesta i-a marturisit lui Speak ca dorința a aparut dupa o scena vazuta intr-un complex comercial din Capitala.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 11 din sezonul 3. Ioana Blaj: „M-am pregatit pentru actorie fara sa știe nimeni!”

23:06, 28.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 9 din sezonul 3. Roxana Vaduva: „Am intarziat la prima intalnire cu iubitul meu!”

23:00, 14.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Hidra atacata – Ce spun artistii locali despre episodul jenant de la Iasi? Ce trebuie sa faci cand o opera de arta nu iti place?

12:40, 24.02.2024 - Imagini jenante au pus in ultimele zile orasul, asa-numita „Cetate a Culturii”, in posturi delicate, de ridiculizare chiar in anumite medii, dupa ce o opera de arta din oras a fost atacata de cateva pensionare, femei acum acuzate de vandalizare de oamenii legii. Evenimentul a adus insa in discutie opinii…

Restaurantul Eker lanseaza evenimentul de tip cina Fine Dining – Umami Experience

19:35, 07.02.2024 - Restaurantul EKER din Suceava, str. Ștefan cel Mare, nr. 28 anunța organizarea unui eveniment de tip cina cu specific fine dining. Evenimentul va avea loc in incinta restaurantului, intre 9 și 11 februarie 2024 și presupune servirea unor piese culinare neașteptate, asociate cu bauturi. Episodul II al…

Alerta cu bomba la cel mai mare festival din Italia. Artiștii au fost evacuați, iar o strada intreaga a fost inchisa

09:25, 06.02.2024 - Alerta cu bomba la Festivalul de la Sanremo. Artiștii, staff-ul și vedetele lumii mondene, adunați intr-o vila unde avea loc o serata, au fost evacuați. La fața locului au sosit echipe de geniști și unitați canine pentru verificari și punerea in siguranța a zonei.


Ce parere ai despre aceasta stire?