Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Spaima Madridului”. Cea mai temută femeie interlop din Spania este o româncă. Ce pedeapsă a primit aceasta

Publicat:

, poreclita „” a fost trimisa in judecata in luna martie. Romanca este cunoscuta pentru faptul ca si-a construit un adevarat imperiu, aceasta controla o vasta retea de prostitutie.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polițiștii au primit dezlegare la tatuaje. Unde au voie cu desene pe piele, conform modificarilor aduse Statutului Polițistului

21:30, 09.05.2024 - Astfel, potrivit unor modificari aduse  Statutului Polițistului , tatuajele agenților vor fi permise pe toate zonele corpului, mai puțin de la gat in sus.Pana acum, erau interzise tatuajele sau elementele ornamentale, de orice natura, aplicate, inserate sau implantate pe sau in corp, neacoperite de…

Cum a reușit o romanca sa il lase pe un italian fara 100.000 euro! Barbatul s-a indragostit de femeie, dar a platit scump: ”Am fost doar o victima”

13:10, 13.04.2024 - Un italian trage un semnal de alarma, dupa ce a ramas fara bani. O romanca ar fi reușit sa ii ia cei 100.000 euro pe care ii avea, dupa ce i-ar fi promis ca vor trai o frumoasa poveste de dragoste impreuna. Barbatul a ajuns la concluzia ca a fost doar o inscenare!

Ce pedeapsa a primit o femeie din Rusia pentru ca a scris „Nu razboiului” pe buletinul de vot

17:40, 20.03.2024 - O femeie a fost condamnata miercuri la opt zile de detentie de un tribunal rus pentru ca a scris „Nu razboiului” pe buletinul sau de vot in alegerile prezidentiale care au dus la realegerea lui Vladimir Putin.

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Cați ani de inchisoare a primit romanca din Spania care și-a vandut cu 4.000 de euro fetița de 12 ani. Femeia incerca sa scape de o datorie / FOTO

14:40, 01.03.2024 - Ce pedeapsa a primit romanca din Spania care și-a vandut fetița, in varsta de 12 ani, pentru suma de 4.000 de euro. Cați ani iși va petrece femeia in spatele gratiilor, dupa ce a incercat sa scape de o datorie.

Verdict in cazul romanilor din Spania care și-au vandut fetița sa scape de o datorie. Mama ei a primit cea mai mare pedeapsa

12:30, 01.03.2024 - Verdict pentru o romanca din Spania care și-a vandut fetița de 12 ani ca sa scape de o datorie. Femeia a fost condamnata la 17 ani și jumatate de inchisoare, judecatorii motivand ca ea este principalul vinovat pentru ca a coordonat intreaga tranzacție. Soțul ei și ceilalți complici au primit cu 5 ani…

Romanca, prinsa in timp ce fura cosmetice din zeci de magazine din Olanda. Instanța i-a aplicat o pedeapsa dura

17:20, 27.02.2024 - Caz șocant in Olanda. O romanca a fost prinsa dupa ce a furat produse cosmetice din zeci de magazine. Polițiștii au arestat-o preventiv, iar de curand și-a primit sentința. Instanța nu a fost deloc blanda cu ea. Iata ce pedeapsa dura a primit!


Ce parere ai despre aceasta stire?