Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Vladimir Drăghia, însărcinată cu al doilea copil, a răbufnit! Ce a scos-o din sărite pe Alice Cavaleru: ”Nu mai permit nimănui...”

Publicat:

și se pregatesc sa devina parinți pentru a doua oara, iar cei doi vor avea inca o fetița peste doar cateva luni. Soția lui a izbucnit pe rețelele de socializare, dupa ce mai mulți fani au criticat-o. Aceasta nu a stat indiferenta și a postat un mesaj tranșant. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazare. Tanara este insarcinata cu copilul fostului edil

20:26, 27.05.2024 - Bucurie mare pentru apropiații lui Radu Mazare. Fostul primar al Constanței a fost eliberat condiționat din inchisoare in ziua de luni, 27 mai 2024, dupa ce a stat cinci ani in spatele gratiilor. Soția lui, Roxana Mihaela, l-a așteptat afara, fiind cuprinsa de emoții atunci cand și-a vazut soțul in…

Cum se descurca Alice Cavaleru cu doi copii mici. Cat de provocator este rolul de mamica pentru soția lui Vladimir Draghia: „Imi pierd mințile”

22:30, 23.04.2024 - Alice Cavaleru se confrunta cu numeroase provocari in rolul de mama. Soția lui Vladimir Draghia a maruturisit pe rețelele de socializare prin ce trece in aceasta perioada cu micuțele sale, Zora, d e7 ani și Alegra in varsta de un an și jumatate.

Panica intr-un zbor Ryanair: Un tanar a murit subit, in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune

18:40, 18.04.2024 - Un viitor tata, in varsta de 33 de ani, a murit intr-un zbor Ryanair deasupra Italiei, dupa ce a suferit un atac de cord in timp ce soția sa insarcinata statea pe un alt rand de scaune, in partea din spate a avionului.

Mireasa, sezon 5. Giovana, ședința foto de senzație. Cum a aparut soția lui Sese insarcinata cu al doilea copil, in mediul online

11:35, 14.04.2024 - Giovana, fosta concurenta din sezonul 5 Mireasa, a avut parte de o ședința foto de excepție. Deși este insarcinata cu cel de-al doilea copil și urmeaza sa nasca, tanara nu a putut refuza un shooting foto de senzație.

Ilie Nastase vrea copil la 77 de ani! „Lucreaza” din greu la asta cu soția lui, Ioana

17:45, 11.04.2024 - Mihai Morar, fața in fața cu Ilie Nastase. Rareori avem ocazia sa spunem ca viața bate filmul. Astazi insa avem ocazia sa auzim povestea fantastica a unui om care a cucerit lumea prin talentul și carisma lui și care a transformat sportul mondial. One of kind… Ilie Nastase, in cel mai nou episod de podcast…

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?