Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția lui Tom Hanks a suferit o dublă masectomie după diagnosticarea unui cancer la sân

Publicat:

, soția lui , a anunțat marți ca a suferit o operație de dubla mastectomie și o reconstrucție mamara dupa ce a fost diagnosticata cu cancer la san, relateaza AFP.

Foto: (c) /REUTERS

Actrița și producatoarea americana în vârsta de 58 de ani a fost operata saptamâna trecuta dupa ce rezultatele biopsiei au indicat prezența unei forme agresive de cancer.

"A fost detectat la timp", a explicat Wilson într-un comunicat adresat exclusiv revistei People. "Diagnosticul precoce este crucial",…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Printul William s-a intors la indatoririle publice, dupa diagnosticarea sotiei sale cu cancer. Cand revine si Kate

11:15, 18.04.2024 - Joi, Printul William participa la un eveniment caritabil. Este prima aparitie oficiala dupa ce sotia lui, Kate Middleton, a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer si a inceput chimioterapia preventiva.

De ce tot mai multi oameni sub 50 de ani se imbolnavesc de cancer. Ancheta alarmanta a plecat de la Kate Middleton

18:30, 05.04.2024 - Diagnosticul șocant primit de Kate Middleton (42 ani), facut public recent, a scos la lumina un fenomen ingrijorator in randul persoanelor de pana in 50 de ani: tot mai multi oameni sunt afectati de cancer. Cercetatorii cauta cauzele inmulțirii numarului de bolnavi. „Epidemie” de cancer, la oameni sub…

Regele Charles in prima apariție importanta dupa diagnosticul de cancer. Suveranul participa la slujba de Paște

13:55, 31.03.2024 - Regele Charles al III-lea a sosit, duminica dimineata, la capela Saint-George de pe domeniul regal Windsor pentru a asista la traditionala ceremonie religioasa oficiata cu ocazia Pastelui, aceasta fiind prima sa aparitie publica importanta dupa ce a anuntat ca sufera de cancer in urma cu doua luni.

Actrița celebra, diagnosticata cu cancer la san! A suferit operație de dubla mastectomie: ”Cele mai grele momente”

15:40, 14.03.2024 - O actrița cunocuta la nivel internațional a primit un diagnostic crunt din partea medicilor. A aflat ca are cancer in urma evaluarii scorului pentru riscul de cancer la san, efectuat de medicul sau. Dupace rezultatul a fost pozitiv, a trecut prin mai multe operații timp de un an.

Actrița Olivia Munn a dezvaluit ca a suferit o dubla mastectomie, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer

08:05, 14.03.2024 - Olivia Munn a anunțat pe Instagram ca a fost diagnosticata cu cancer la san. Actrița in varsta de 43 de ani a scris intr-un mesaj adresat fanilor: "Sper ca impartașirea acestui lucru sa ii ajute pe alții sa gaseasca alinare, inspirație și sprijin in propria lor calatorie".

Prințul Harry anunța ca-și dorește reconcilierea cu Familia Regala dupa diagnosticul de cancer al regelui. Care sunt condițiile

15:30, 21.02.2024 - Printul Harry a exprimat recunostinta sa pentru oportunitatea de a calatori in Marea Britanie pentru a-si vizita tatal si a sugerat ca starea de sanatate a regelui Charles ar putea contribui la reconcilierea in familia regala, care a fost marcata de ani de tensiune.

Prințul William, primul mesaj public, dupa diagnosticul de cancer al tatalui sau, Regele Charles

08:10, 08.02.2024 - Prințul William, primul mesaj public, dupa diagnosticul de cancer al tatalui sau, Regele Charles Continue reading Prințul William, primul mesaj public, dupa diagnosticul de cancer al tatalui sau, Regele Charles at Tabu.

Londra reacționeaza la diagnosticul de cancer al Regelui Charles

00:26, 06.02.2024 - Londonezii, luni (5 februarie) seara, au spus ca au fost șocați și intristați sa auda despre diagnosticul de cancer al Regelui Charles, potrivit Reuters. „Gandurile mele sunt cu el, cu familia”, a spus Musu Kaikai, ofițer politic la Secretariatul Commonwealth. Palatul Buckingham a anunțat mai devreme,…


Ce parere ai despre aceasta stire?