Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția atacatorului din Orlando, arestată de agenții FBI. În timpul audierilor, femeia a recunoscut că știa de planurile lui Omar Mateen

Publicat:

Soția lui , autorul atacului armat din clubul pulse din Orlando, a fost arestata, luni seara, de agenții FBI, potrivit publicației .

Este vorba despre , reținuta în locuința sa din apropiere de . Ea era vizata de anchetatori dupa ce, în timpul audierilor, a admis ca știa de planurile soțului sau de a comite un atac armat. Deși ea a afirmat ca a încercat sa îl convinga pe sa renunțe la plan, nu a alertat autoritațile. Astfel, ea a fost pusa sub inculpare, fiind acuzata de obstrucționarea justiției.

În…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac armat in Franța: O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav / VIDEO

13:10, 04.05.2024 - O persoana a murit si mai multe au fost ranite grav in timpul unui incident armat petrecut in timpul noptii de vineri spre sambata in Franța. Atacul armat a avut loc in orasul Sevran din Seine-Saint-Denis, un departament sarac la est de Paris, transmite AFP.

VIDEO O trupa rusa de heavy metal, Korrozia Metalla, arestata in timpul unui concert la Nijni Novgorod cu privire la 'simbolica nazista'

12:50, 28.04.2024 - Membrii unei cunoscute trupe rusesti de heavy metal, Korrozia Metalla, au fost arestati de politie in plin concert la Nijni Novgorod si inculpati cu privire la ”propaganda simbolurilor naziste”, anunta autoritatile, relateaza AFP, relateaza News.ro.

O trupa rusa de heavy metal, Korrozia Metalla, arestata in timpul unui concert la Nijni Novgorod

12:50, 28.04.2024 - O trupa rusa de heavy metal, Korrozia Metalla, arestata in timpul unui concert la Nijni Novgorod cu privire la ”simbolica nazista”. Directoarea trupei spune ca este vorba despre ”foste simboluri slave”

Neatza cu Razvan și Dani. Anda Adam se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap: „Cand a venit furtuna...” / VIDEO

13:45, 24.04.2024 - Anda Adam a dezvaluit ca se afla in Dubai, in timpul ploilor puternice! Planurile vedetei au fost date peste cap din cauza vremii. Ce a marturisit indragita cantareața, in excusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Atac armat la Moscova. ISIS difuzeaza imagini explicite din timpul celui mai sangeros atac revendicat de gruparea jihadista pe teritoriul european.

10:10, 24.03.2024 - O inregistrare video explicita care surprinde atacul de vineri de la o sala de concerte din Moscova, filmata de unul dintre atacatori, a fost difuzata pe conturile de retele sociale folosite de obicei de gruparea jihadista Stat Islamic.

Gorj: Un barbat are interzis sa se mai apropie de soția sa

10:30, 28.02.2024 - Un barbat din Gorj a primit interdicție din partea polițiștilor sa se mai apropie de soția sa. Agenții din cadrul Secției 3 Poliție Rurala Motru au fost sesizați ieri de catre o femeie, in varsta de 41 de ani, din Matasari, cu privire la faptul ca a fost agresata de soțul ei și nu i-a permis accesul…

Cand nu are meci sau antrenamente, Estavana Polman adora sa iși petreaca timpul la terasele de fițe din Captiala. Soția lui Rafael van der Vaart pare sa se simta in București ca acasa / PAPARAZZI

23:30, 18.02.2024 - Estavana Polman pare sa se simta in București ca acasa, iar imaginile surprinse de paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, sunt dovada clara. Cand nu are meci sau antrenamente, soția lui Esavana Polman adora sa iși petreaca timpul la terasele de fițe din Captiala.


Ce parere ai despre aceasta stire?