Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorin Blejnar, atent cu oamenii dragi. În ce ipostaze rare a fost surprins fostul șef ANAF / PAPARAZZI

Publicat:

Avem dovada ca este atent cu oamenii dragi lui și nu se da la o parte atunci cand vine vorba sa-i ajute. In plina zi, paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lui și l-au surprins pe acesta in ipostaze cu adevarat rare. Iata cum a fost filmat fostul șef ANAF de paparazzii noștri!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Nastase are grija de sanatatea și confortul lui și al celor din jur. Unde și cum a fost surprins fostul politician / PAPARAZZI

22:51, 16.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu Adrian Nastase. Cadrele filmate sunt dovada clara ca fostul Prim Ministru al Romaniei are grija de sanatatea și confortul lui, dar și al celor din jur.

Razvan Simion știe ca gesturile mici fac diferența. Cat de atent este prezentantorul de la Neatza cu iubita lui, Daliana Raducan / PAPARAZZI

23:35, 14.04.2024 - Razvan Simion știe ca gesturile mici fac diferența. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc ca prezentantorul de la Neatza este extrem de atent cu iubita lui, Daliana Raducan.

Cum iși petrece Adi Vasile timpul liber. Antrenorul, extrem de atent la ce poarta cand iese din casa / PAPARAZZI

23:40, 13.04.2024 - Cum și in compania cui iși petrece Adi Vasile timpul liber. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care arata ca antrenorul este extrem de atent la ce poarta cand iese din casa.

Are milioane de euro in cont, dar ii plac activitațile de om de rand. Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Basescu, surprins in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:00, 10.04.2024 - Bebe Ionescu, fostul socru al Elenei Basescu, filmat in ipostaze rare. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc faptul ca, deși tatal lui Bogdan Ionescu are milioane de euro in cont, ii plac activitațile de om de rand.

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Toni Iuruc nu lasa nimic la voia intamplarii! Fostul soț al Simonei Halep e foarte atent cum și in ce iși investește banii / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Toni Iuruc nu lasa nimic la voia intamplarii! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care dovedesc faptul ca fostul soț al Simonei Halep e foarte atent cum și in ce iși investește banii.

A lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Narcisa Balaban, mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța, surprinsa in ipostaze rare / PAPARAZZI

23:45, 16.03.2024 - A incercat sa treaca neobservata, dar fara succes. Narcisa Balaban a lasat rolul de "actrița principala" și merge cu mijlocul de transport in comun. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins-o in ipostaze rare pe mama unuia dintre copiii lui Nicolae Guța.

Razvan Sava și soția lui fac ceva ce aproape niciun cuplu nu mai face in ziua de azi! Cum l-au surprins paparazzii pe fostul primar general interimar al Capitalei cu femeia alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste / PAPARAZZI

23:30, 18.02.2024 - Razvan Sava și soția lui fac ceva ce aproape niciun cuplu nu mai face in ziua de azi! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imagini rare cu fostul primar general interimar al Capitalei cu femeia alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste.


Ce parere ai despre aceasta stire?