Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sore, schimbare totală de look! Pletele lungi şi boeme au rămas o amintire

Publicat:

Sore, una din cele mai îndragite artiste de la noi, si-a facut o noua schimbare de look. Dupa ce si-a obisnuit fanii cu aspectul feminin, dat de parul lung coafat în bucle lejere si nuanta calda a parului, cântareata a revenit la obiceiurile mai vechi. 

Sore a redevenit la imaginea de fata rebela si cool, cea cu care s-a si lansat în industria muzicala. Cântareata a spus "adio" parului lung, si-a taiat podoaba capilara si a optat pentru o coafura excentrica. 

Mai mult, artista a redevenit blonda,…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandra de la Mireasa, sezonul 5, schimbare de look! Cum arata fosta concurenta dupa ce și-a schimbat culoaea parului / FOTO

08:35, 07.06.2024 - Alexandra de la Mireasa, sezonul 5, a decis sa iși faca o schimbare de look. Fosta concurenta s-a vopsit blonda. Cum arata și cum au reacționat fanii in momentul in care au vazut imaginea cu noul look.

Lidia Buble vorbește despre tradare, defecte și schimbare! Ce nu va face absolut niciodata cantareața / VIDEO

22:45, 30.04.2024 - Lidia Buble spune ca a fost tradata de foarte multe ori. Artista vorbește și despre ceea ce considera ea a fi defect, dar și despre schimbarile pe care le-a facut. Mai mult, a marturisit și ce nu ar face niciodata, chiar daca, la un moment dat, "s-a pus presiune" asupra ei.

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

​Cumparari directe Constanta: Primaria Lumina, licitatie pentru servicii de maturat strazi. Iata care este firma castigatoare (DOCUMENT)

18:50, 08.04.2024 - Valoarea totala este de 227.036,70 lei.Primaria Lumina, judetul Constanta, a atribuit un contract privind serviciile de maturat strazi. Conform site ului LicitataPublica.ro, firma castigatoare este Diamond 23 Invest SRL. Valoarea totala este de 227.036,70 lei. Despre Diamond 23 Invest SRL Societatea…

Piața de M&A in 2023: Cumparatori mai prudenți și mai selectivi, procese mai lungi și reglementari in schimbare

11:25, 08.04.2024 - Fuziunile și achizițiile sunt un instrument strategic pentru dezvoltarea și creșterea companiilor, in contextul presiunilor din partea concurenței, a noilor tehnologii și a schimbarilor climatice.

Eclipsa totala de soare pe 8 aprilie 2024. NASA va efectua mai multe experimente

20:10, 06.04.2024 - NASA va efectua mai multe experimente stiintifice pentru a studia atmosfera superioara in timpul eclipsei totale de soare din 8 aprilie, care va putea fi vazuta in unele zone din Mexic, Statele Unite si Canada, a declarat pentru EFE unul dintre reprezentantii sai. Citește și: Accident cu cinci victime…

Keanu Reeves s-a tuns scurt. Cum arata fara pletele devenite celebre!

10:30, 22.03.2024 - Keanu Reeves s-a tuns scurt. Cum arata fara pletele devenite celebre! Keanu Reeves este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Look-ul sau a fost același de-a lungul anilor. Astfel, pletele devenite deja celebre au fost mereu un fel de trademark al starului. Iata insa ca primavara lui…

Oana Radu, decizie de ultim moment! Artista s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei: „Imi fac curaj” / VIDEO

12:20, 21.03.2024 - Oana Radu a luat o decizie de ultim moment. Cantareața s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei, astfel ca și-a anunțat fanii despre ce este vorba. Iata postarea facuta de Oana Radu, in urma cu puțin timp!


Ce parere ai despre aceasta stire?