Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sora lui Napoleon, idealul frumuseţii feminine în artă

Publicat:

Intr-o competitie pentru desemnarea idealului de frumusete feminina, publicul ita-lian a ales o reprezentare in marmura a surorii lui , informeaza . In fruntea sondajului realizat in randul a 1.000 de italieni, sculptura lui Canova de la inceputul secolului al XIX-lea, infatisand-o pe (Bonaparte), a depasit figuri de femei pictate de Botticelli, Titian sau .

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Expozițiile Being Van Gogh și From Monet to Kandinsky se prelungesc pana pe 30 iunie

12:36, 13.06.2024 - Cu mare entuziasm, la cererea publicului, anunțam prelungirea expozițiilor de succes "Being Van Gogh" și "From Monet to Kandinsky" din cadrul evenimentului "Immersive Bucharest" cu doua saptamani, pana pe data de 30 iunie 2024.Totodata anunțam și lansarea unei noi expoziții impresionante intitulata…

Cantareața Lana Del Rey, „cearta aprinsa” cu fotografi care au urmarit-o la Paris: Niște nenorociți

15:00, 08.06.2024 - Cantareața Lana Del Rey, aflata in Paris pentru un festival de muzica, saptamana aceasta, s-a certat cu mai multe persoane necunoscute care au urmarit-o prin oraș sa o fotografieze, in timp ce era cu familia ei, relateaza The Independent. 

Selecționerul Naționalei feminine, Massimo Pedrazzini, a anunțat lotul pentru dubla cu Bulgaria

11:50, 21.05.2024 - Selecționerul Naționalei feminine, Massimo Pedrazzini, a convocat 23 de jucatoare pentru partidele cu Bulgaria, programate in 31 mai și 4 iunie, in preliminariile WEURO 2025, potrivit mediafax.Prima partida se va desfașura in 31 mai, de la ora 19.

Un fulger a lovit proprietatea unui hotel dintr-o stațiune turistica populara

00:41, 16.05.2024 - In stațiunea turceasca Side, populara printre turiștii britanici, a avut loc un incendiu in urma loviturii unui fulger. S-a intimplat duminica, 12 mai, in jurul orei 16:00. Oaspeții hotelului parasisera deja teritoriul, așa ca nu au fost amenințați, scrie The Independent. Paul Martin, care venise in…

Trei zodii feminine care au noroc triplu in luna mai. Vor avea succes in cariera, la bani și in dragoste

08:25, 17.04.2024 - Meritele le sunt, in sfarșit, rasplatite. Pentru trei zodii feminine, urmeaza o perioada cu reușite pe toate planurile. Sunt incurajate sa faca schimbari majore in viața lor și sa iși duca la final și acele planuri pe care poate le-au amanat.

Botticelli și o frumusețe obsesiva

12:05, 11.04.2024 - Legenda spune ca Botticelli a avut o singura muza, care l-a obsedat intreaga viața: Simonetta Vespucci, o doamna de familie puternica, dar discreta și foarte retrasa. Cum a ajuns Botticelli pentru totdeauna la picioarele femeii?Citește continuarea AICI!

Doua zodii feminine care sunt favorizate pe plan financiar pana la finalul lunii aprilie. Vor trece prin schimbari importante

08:40, 03.04.2024 - Dupa o buna perioada in care au muncit și nu au acordat atat de multa importanta vieții personale, meritele le sunt recunoscute, in sfarșit. Doua zodii feminine au parte de succesul la care au tot sperat pana la finalul lunii aprilie.

Noi probleme pentru prințul Harry. Trump da de ințeles ca l-ar da afara din SUA daca ajunge președinte

11:10, 20.03.2024 - Trump lasa sa se ințeleaga ca l-ar da afara din SUA pe prințul Harry daca acesta ar minți la cererea de viza. Prințul Harry este in prezent implicat intr-o batalie juridica in legatura cu viza sa pentru SUA, dupa ce a recunoscut in memoriile sale ca a consumat anterior droguri, potrivit The Independent.…


Ce parere ai despre aceasta stire?