Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sondaj Evz. Nicușor Dan a anunțat excluderea lui Sergiu Moroianu din USR. A fost corectă această decizie?

Publicat:

. Decizia USR de a-l exclude pe din partid a fost una corecta?

Șeful Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, a anunțat sâmbata pe pagina sa facebook ca soțul Clotildei Armand, , a fost exclus din partid în urma unui vot unanim, la nivel național, al conducerii.

Bomba din USR a EXPLODAT! Soțul Clotildei Armand, DAT AFARA de șefii partidului. Ce reacții a stârnit decizia

Create your own user feedback survey

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca, despre excluderea lui Vilceanu din PNL: „Realizez ca a fost o decizie foarte buna. E un comportament absolut inacceptabil”

22:40, 23.05.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat, in legatura cu momentul excluderii din partid a lui Dan Vilceanu, ca au fost voci in partid care au spus sa nu fie dat afara. „Am optat pentru aceasta decizie si, sigur, s-a votat democratic excluderea si nu pot sa spun ca ma bucur, dar in acelasi timp realizez…

Decizie! Nicușor Dan s-a imprumutat de la banca ca sa iși finanțeze campania electorala

22:25, 20.05.2024 - Pentru moment am imprumutat de la banca la care am cont o parte din banii pentru campania electorala”, spune primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. El afirma ca a cheltuit in precampanie aproximativ 2,1 milioane de lei, de la USR și din donații ale cetațenilor.

Reacții politice la decizia PSD-PNL privind retragerea candidaturii lui Catalin Cirstoiu la PMB

11:20, 23.04.2024 - Mazilirea doctorului Cirstoiu este blat politic prin care PSD și PNL il susțin pe Nicușor Dan, afirma Cristian Popescu Piedone, in timp ce Nicușor Dan reacționeaza ironic: „Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanțeze?”.

Nicușor Dan, dupa ce PSD și PNL au decis sa mearga separat la București: Decizie grea pentru mafia imobiliara

10:55, 23.04.2024 - Nicușor Dan a avut o reacție ironica dupa ce PSD și PNL au decis sa-l retraga pe Catalin Cirstoiu si sa susțina candidați diferiți la alegerile pentru Primaria Capitalei. ”Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanțeze?”, a scris edilul pe Facebook.

Nicușor Dan, reacție sarcastica la retragerea lui Cirstoiu: 'Decizie grea pentru mafia imobiliara'

09:15, 23.04.2024 - Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, reacționeaza la decizia coaliției PSD-PNL (vehiculata deocamdata „pe surse”) de a renunța la medicul Catalin Cirstoiu. In condițiile in care PSD și PNL ar urma sa aiba candidați separați la Primaria Capitalei, Nicușor Dan transmite un mesaj cu o nota de sarcasm.

Cristiano Bergodi, explicații pentru excluderea din lot a 3 jucatori de baza: „A fost o decizie luata cu Dan Șucu”

22:06, 15.04.2024 - Cristiano Bergodi (59 de ani) a explicat motivul pentru care i-a lasat in afara lotului pe Jayson Papeau, Damjan Djokovic și Alexandru Albu pentru meciul cu Sepsi Sfantu Gheorghe, din etapa #4 a play-off-ului Superligii. Eșecul cu CFR Cluj „a cantarit” foarte mult pentru antrenorul italian. Trei jucatori…

Stroe, dupa inlaturarea lui Alin Nica de la șefia PNL Timiș: „Nu am decapitat pe nimeni, a fost o decizie corecta”

21:56, 27.03.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, a declarat miercuri, despre demiterea lui Alin Nica, la Timis, ca nu au decapitat pe nimeni si excluderea acestuia din partid a fost o decizie corecta, pentru ca, inainte sa piarda increderea si suportul structurii centrale de conducere, Nica a pierdut increderea…

Nicușor Dan vrea sa ceara votul simpatizanților PNL, chiar daca partidul a refuzat sa il sprijine: „Pentru a nu ne intoarce la o administrație PSD”

23:20, 15.03.2024 - Nicușor Dan a anunțat vineri seara, la Digi24, ca deși PNL a decis sa nu il sprijine, el se va adresa totuși simpatizanților PNL, „pentru a nu ne intoarce la o administrație PSD in București”. Primarul Capitalei a vorbit despre alegerile locale, unde candideaza pentru un nou mandat. El a spus ca deși…


Ce parere ai despre aceasta stire?