Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sondaj al Academiei Române: Klaus Iohannis greu de bătut la prezidenţiale

Publicat:

conduce detasat in topul prezidentiabililor, potrivit Barometrului de opinie al realizat de INSCOP Research. Cu oricine ar ajunge in turul II, Iohannis ar castiga la o diferenta de peste 20 de procente. The post Sondaj al : Klaus Iohannis greu de batut la prezidentiale appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj: Mircea Geoana, favoritul moldovenilor cu cetațenie romana pentru alegerile prezidențiale

20:55, 16.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, se afla pe primul loc in intentiile de vot la alegerile prezidentiale ale cetațenilor romani din Republica Moldova, potrivit unui sondaj realizat de Centrul de Investigații Sociologice și Marketing „CBS-Research”.

Mircea Geoana, pe primul loc la prezidențiale in trei scenarii. Cate voturi ar lua Ciuca și Ciolacu (sondaj AtlasIntell)

23:56, 11.04.2024 - Mircea Geoana, care nu și-a anunțat oficial candidatura, conduce in preferințele de vot ale romanilor privind alegerile prezidențiale, potrivit unui sondaj de opinie realizat de AtlasIntell, pentru Digi24, in care a fost masurata intenția de vot in trei scenarii: cu participarea

Sondaj INSCOP: Cine ar caștiga primul tur al alegerilor prezidențiale. George Simion nu intra in turul doi

08:05, 10.04.2024 - Potrivit unui sondaj realizat de INSCOP care masoara intenția de vot pentru alegerile prezidențiale, actualul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoana, ar caștiga primul tur al alegerilor prezidențiale, urmat de Marcel Ciolacu și George Simion.

Maia Sandu și Igor Dodon ar ieși in turul doi la prezidențiale - sondaj

09:01, 29.03.2024 - Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidențiale, 27,9% din respondenții deciși ai unui sondaj realizat de iData ar vota-o pe Maia Sandu, 13,3% – pe Igor Dodon, 5,7 % – pe Ion Chicu, 4,4% – pe Ion Ceban și 4,3% – pe Irina Vlah. Cat privește organizarea in aceeași zi cu alegerile a referendumului…

Romanii vor reducerea mandatului presedintelui la patru ani. Sondaj INSCOP

11:00, 11.03.2024 - Potrivit sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro in februarie 2024, marea majoritate a romanilor considera ca mandatul presedintelui trebuie redus la patru ani. De asemenea, jumatate din populație considera ca este mai bine ca președintele și prim-ministrul sa faca parte…

(sondaj) Peste 50% din moldoveni cred ca Mitropolia Basarabiei susține unirea cu Romania

19:25, 09.03.2024 - 43,2 % dintre moldoveni au raspuns ca sunt pentru ca biserica din Republica Moldova sa aparțina Mitropoliei Moldovei in timp ce 32,4% susțin ca parte a Mitropoliei Basarabiei. Sunt date ale unui sondaj socio-politic, realizat in luna februarie, 2024, de catre CBS Research, la comanda Institutului pentru…

(sondaj) Zelenski ar pierde in fata lui Valeri Zalujnii daca anul acesta s-ar organiza alegeri prezidențiale in Ucraina

17:30, 06.03.2024 - Daca anul acesta s-ar organiza alegeri prezidențiale in Ucraina, majoritatea ucrainenilor l-ar susține pe Valeri Zalujnii, fostul comandantul sef al armatei, dat afara de Volodimir Zelenski, arata un sondaj realizat de institutul SOCIS, la comanda Censor.net , transmite observatornews.ro.

Alegeri SUA 2024: Un sondaj indica „semnale alarmante” pentru Biden cu opt luni inainte de prezidențiale

08:40, 03.03.2024 - Joe Biden pierde teren in fata rivalului sau republican Donald Trump, care il devanseaza intr-un sondaj publicat sambata de jurnalul New York Times si care arata "semnale alarmante" pentru actualul presedinte american pe langa unii alegatori democrati,.


Ce parere ai despre aceasta stire?