Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soldaţii ruşi din Siria sînt masiv afectaţi de infecții

Publicat:

Soldatii rusi din Siria sint masiv afectati de infecțiiFoto: antena3.ro

Militarii rusi din Siria sufera masiv de boli infecțioase.

Aceste date au fost furnizate de serviciul de spionaj al din Ucraina, potrivit podrobnosti.ua.

De asemenea, sursele ucrainene au adaugat ca acest lucru se datoreaza incapacitații comandamentului rus de a asigura condiții sanitare normale pentru contingentul miliatar aflat în Siria.
 


SURSA: infobiz.md

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 805. Ucraina se pregateste pentru pene de curent dupa un nou atac masiv al Rusiei

17:10, 08.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 805. Ucraina a avertizat in legatura cu posibile intreruperi de energie electrica la sfarsitul zilei, in urma unui nou atac "masiv" al Rusiei asupra retelei sale energetice.

Razboi in Ucraina, ziua 805. Rusia a lansat un atac masiv asupra infrastructurii energetice din Ucraina

08:25, 08.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 805. Danemarca, unul dintre principalii susținatori ai Kievului in timpul invaziei pe scara larga a Rusiei, a anunțat recent un sprijin militar suplimentar pentru Kiev.

Mercenarii Wagner revin in Ucraina. Ei intra masiv in cadrul Trupelor Ahmat sub comanda directa a lui Ramzan Kadirov

17:00, 06.04.2024 - Ramzan Kadirov a declarat ca peste trei mii de foști luptatori ai gruparii Wagner se vor alatura trupelor cecene Ahmat. 'Peste trei mii de foști luptatori ai Wagner se vor alatura unitații cecene, detașamentului de forțe speciale Ahmat din Cecenia', a declarat liderul Republicii Cecenia, Ramzan Kadirov.

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 757 | Atac masiv cu rachete asupra Kievului. Bilanțul victimelor

07:25, 21.03.2024 - Forțele ruse au lansat joi dimineața un atac masiv cu rachete asupra capitalei Kiev și regiunii, au anunțat autoritațile ucrainene. Rușii au folosit in atac rachete de croaziera de la bombardiere strategice și rachete balistice. Rachetele au patruns in capitala in același timp din direcții diferite.…

Coreea de Nord inarmeaza masiv Rusia - Mii de containere cu armament pentru razboiul din Ucraina

08:50, 19.03.2024 - Coreea de Nord a expediat incepand cu luna iulie circa 7.000 de containere cu arme in Rusia pentru razboiul ei impotriva Ucrainei, a declarat luni ministrul sud-coreean al apararii, informeaza AFP, potrivit Agerpres. Aliati istorici, Rusia si Coreea de Nord sunt ambele supuse unor sanctiuni internationale,…

LIVETEXT Razboi in Ucraina, ziua 747 | Atac masiv lansat de ruși asupra Odesei. Bombardamente și in Harkov

08:05, 11.03.2024 - Forțele ruse au lansat in noaptea de duminica spre luni un atac masiv cu drone asupra orașului Odesa, a informat Comandamentul Operațional de Sud al Ucrainei. Atacul a fost lansat in valuri și a provocat daune infrastrucții civile, iar mai multe case au fost avariate. Potrivit armatei ucrainene, apararea…

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

Bazele secrete ale SUA din padurile Ucrainei: temuții soldații din Unitatea 2245 intra in joc

08:40, 27.02.2024 - O rețea de baze de spionaj susținute de CIA, inclusiv 12 baze langa granița cu Rusia, a fost construita in ultimii opt ani in Ucraina. Baze care - relateaza "New York Times" - fac parte din stransa colaborare dintre agenția americana și Kiev. Un parteneriat crucial in lupta impotriva Rusiei, care…


Ce parere ai despre aceasta stire?