Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Societatea Timisoara indeamna la proteste de strada impotriva dictaturii

Publicat:

catalogheaza evenimentele de marti din Parlament drept un puci si indeamna concetatenii sa organizeze mitinguri impotriva dictaturii.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Frontul Popular impotriva lui Hitler' - Franța, zgudita de proteste dupa victoria extremei drepte

20:20, 13.06.2024 - Manifestatii ”impotriva extremei drepte” au avut loc din nou in mai multe orase, inclusiv la Lille, Toulouse sau Lyon, unde aproximativ 4.500 de manifestanti anti-RN au iesit in strada, potrivit prefecturii, relateaza AFP, potrivit news.ro.

(live/update)„Rușine! Jos PAS, jos Maia Sandu!” Ședința la Parlament cu scandal și proteste chiar la tribuna

15:00, 13.06.2024 - Deputații se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi, printre subiecte se regasește și proiectul pentru modificarea Legii cetațeniei Republicii Moldova, dar și cel cu privire la aprobarea Raportului privind executarea bugetului de stat pe anul 2023.

VIDEO. Incaierare in Parlamentul turc dupa destituirea unui primar pro-kurd, proteste in strada

00:06, 05.06.2024 - Destituirea, luni, a unui primar pro-kurd, in sud-estul Turciei, continua sa provoace tensiuni in tara in regiunea respectiva avand loc manifestații dar a dus si la o incaierare intre deputati, in Parlamentul de la Ankara, relateaza AFP.

Angajații Guvernului au ieșit din nou in strada! Și angajații din Parlament amenința cu noi proteste

11:26, 20.05.2024 - Angajații Guvernului incep o noua saptamana de proteste, in timp ce premierul anunța ca va discuta cu oamenii care au ieșit in strada. Și angajații Parlamentului au anunțat ca sunt gata sa iși intrerupa activitatea.

Proteste langa MApN și Parlament: pensionarii militari, polițiștii și angajații penitenciarelor pornesc in marș și reclama o discriminare

07:35, 09.05.2024 - Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC) - organizatie care cuprinde atat pensionari militari, cat si politisti aflati in pragul varstei de pensionare - anunta ca vor protesta, joi, la Bucuresti, acestia reclamand ”incoerenta legislativa si discriminarea”. Federatia Sindicatelor…

Proteste Masive la Budapesta impotriva lui Viktor Orban: Zeci de Mii de Oameni in Strada

07:00, 07.04.2024 - Sambata, zeci de mii de oameni s-au adunat in centrul Budapestei pentru a protesta impotriva guvernului condus de Viktor Orban, alaturandu-se unui avocat fost apropiat al administrației care a lansat recent o mișcare politica de contestare a premierului, relateaza Reuters. Protestatarii au pornit in…

Proteste in Ungaria. Mii de maghiari au ieșit in strada și cer demisia lui Viktor Orban

12:00, 27.03.2024 - Mii de oameni au protestat marți la Budapesta, langa Parlament, cerand procurorului-șef și prim-ministrului Viktor Orban sa demisioneze, dupa ce un fost membru al Guvernului l-a acuzat pe un consilier principal al lui Orban ca a incercat sa se amestece intr-un caz de corupție, transmite Reuters. Protestatarii…

Proteste in Ungaria: Mii de manifestanți au ieșit in strada, dupa acuzațiile de corupție la adresa guvernului

07:05, 27.03.2024 - Mii de persoane au manifestat marți la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, dupa publicarea unei inregistrari audio care ar dovedi implicarea unui membru al guvernului sau intr-un caz de corupție, potrivit hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?