Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șoc și furie în Italia după ce Giovanni Brusca a fost eliberat / Asasinul Cosa Nostra a fost implicat în peste 100 de crime

Publicat:

Giovanni Brusca, barbatul care a detonat bomba ce l-a ucis pe judecatorul în 1992 și apoi a tradat Mafia siciliana, a fost eliberat din închisoare dupa ce și-a executat pedeapsa de 25 de ani, provocând durere și furie rudelor celor pe care i-a ucis, transmite Reuters.
Brusca, în vârsta de 64 de ani, a fost arestat în 1996, la patru ani dupa atacul în care a fost ucis Falcone, soția acestuia și trei polițiști. Dupa aceea, el a acceptat sa tradeze Mafia italiana și a ajutat procurorii în lupta contra clanurilor din Cosa Nostra.
Ramașițele…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonia vrea sa aiba „cele mai bune relații posibile cu SUA, indiferent de cine e la putere”. Sikorski: „Nu mai facem aceleași greșeli”

16:30, 05.05.2024 - Polonia doreste sa aiba „cele mai bune relatii posibile cu America, indiferent de cine se afla la putere”, a declarat ministrul de Externe, Radoslaw Sikorski, in timpul unei vizite la Washington, potrivit unui comunicat publicat duminica de agentia poloneza de presa PAP, citata de Reuters.

Polonia doreste cele mai bune relatii cu SUA, indiferent de cine se afla la putere,afirma un ministru polonez

15:10, 05.05.2024 - Polonia doreste sa aiba "cele mai bune relatii posibile cu America, indiferent de cine se afla la putere", a declarat ministrul de externe Radoslaw Sikorski in timpul unei vizite la Washington, potrivit unui comunicat publicat duminica de agentia poloneza de presa PAP, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

Serviciile secrete americane: 'Probabil nu Putin a ordonat uciderea lui Navalnai' (WSJ)

13:20, 27.04.2024 - Serviciile secrete americane: „Probabil nu Putin a ordonat uciderea lui Navalnai”Agentiile de informatii americane au stabilit ca presedintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opozitie Alexei Navalnai intr-o tabara de prizonieri din Arctica in februarie, a relatat…

Rasturnare de situație in cazul morții lui Navalnii. Serviciile secrete americane spun ca „probabil” Putin nu a ordonat uciderea lui

12:40, 27.04.2024 - Agentiile de informatii americane au stabilit ca presedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opozitie Alexei Navalnii intr-o tabara de prizonieri din Arctica in februarie, a relatat sambata Wall Street Journal, transmite Reuters.

Armata israeliana anunța uciderea unui comandant important al Hezbollah, Ismail Al-Zin

22:05, 31.03.2024 - Armata israeliana a anunțat ca a ucis, duminica, un comandant Hezbollah intr-un atac aerian asupra unui vehicul in Liban. Este vorba de Ismail Al-Zin, un comandant al unitații de rachete antitanc a Forțelor Radwan ale Hezbollah, scrie Reuters.

Italia va gazdui principalul centru de control pentru constelatia de sateliti a UE, care va concura cu reteaua lui Elon Musk

15:00, 04.03.2024 - Un centru spatial din inima Italiei urmeaza sa gazduiasca principalul centru de control pentru IRIS2, constelatia de sateliti a Uniunii Europene, a anuntat luni ministrul Industriei din Italia, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Italia galopeaza pe contrasensul NATO: Bugetul pentru Aparare va fi redus sub 2%

11:35, 29.02.2024 - Bugetul militar al Italiei urmeaza sa fie redus din nou in acest an, indepartand si mai mult tara de tinta NATO de 2% din PIB chiar si la orizontul lui 2028, a indicat miercuri ministrul apararii, Guido Crosetto, in parlamentul de la Roma, transmite Reuters, conform Agerpres. Cheltuielile de aparare…


Ce parere ai despre aceasta stire?