Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ȘOC la Hollywood! Morgan Freeman, acuzat de hărţuire sexuală: „Tot încerca să îmi ridice fusta şi mă întreba dacă port lenjerie intimă”

Publicat:

a fost acuzat de hartuire sexuala si comportament indecent de opt femei, potrivit CNN. Saisprezece persoane au vorbit cu postul de televiziune, care a facut investigatia, iar opt dintre ele sustin ca au fost victime ale comportamentului sau nepotrivit. Celelalte opt sunt martori.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un judecator britanic este acuzat de harțuire și misoginism de o romanca: „Nu am fost tratata așa in viața mea”

16:35, 28.04.2024 - Cinci femei acuza un judecator de comportament agresiv și misogin in timpul audierilor la un tribunal din Marea Britanie specializat in litigiile de munca. Printre acestea se numara si o romanca, Andra Ion.

Continua scandalul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. Actorul, acuzat de fosta soție ca ar fi agresat-o in fața copiilor

17:40, 08.04.2024 - Razboiul dintre Angelina Jolie (48 ani) și Brad Pitt (60 ani) este departe de a se fi incheiat. Chiar daca cele doua vedete de la Hollywood au divorțat de cațiva ani, se pare ca sunt in continuare la cuțite. Actrița il acuza pe fostul soț ca a batut-o de fața cu copiii lor și inainte de incidentul […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?