Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șoc în lumea sportului românesc - Arbitrul Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență

Publicat:

"In timpul antrenamentului a simțit o durere in piept. Cum este medic de profesie, și-a dat seama de simptome și a urcat in mașina, mergand singur la spital. A ajuns in cele din urma la , la Timișoara, și in urma unui EKG i s-a spus ca are ceva vena infundata. I-a fost montat un stent", a spus persoana apropiata arbitrului Ovidiu Hațegan pentru specialarad.ro.Conform sursei citate, Ovidiu Hațegan este internat la Timișoara, iar starea sa este buna in acest moment. 

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Tanarul care a batut un șofer de autobuz și apoi a fugit, gasit de polițiști

18:15, 30.04.2024 - Tanarul care a batut un sofer de autobuz din Timisoara și apoi a fugit a fost prins de polițiști. Soferul a suferit o fractura de șold și a fost operat de urgența. Agresorul este cercetat pentru lovire si alte violente, informeaza ȘtirileProTV.   ”In urma verificarilor efectuate de politistii Sectiei…

Soferul unui autobuz de transport in comun din Timișoara, operat de urgența dupa ce a fost lovit de un pasager

17:25, 29.04.2024 - Soferul unui autobuz de transport in comun din Timisoara a fost lovit de un pasager, in urma unui conflict izbucnit intre cei doi. Soferul a fost ranit si dus la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au deschis dosar penal si il cauta pe agresor.

Doliu in lumea sportului romanesc! A murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie / FOTO

16:10, 26.03.2024 - Este doliu in lumea sportului romanesc a murit una dintre cele mai valoroase handbaliste din istorie, in urma cu puțin timp. Despre regretata sportiva de performanța se știe ca a facut parte din cea mai prolifica generatie a handbalului feminin din istoria Romaniei si a Rapidului.

Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, operat de urgența la Timișoara

10:40, 23.03.2024 - Formația Phoenix a postat pe Facebook un mesaj despre starea de sanatate a liderul formatiei, compozitorul si interpretul Nicu Covaci, in varsta de 76 de ani,... The post Nicu Covaci, liderul formației Phoenix, operat de urgența la Timișoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Nicu Covaci, operat de urgenta pe creier! Care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix

16:45, 22.03.2024 - Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix , a fost operat, in urma cu putin timp, de urgenta pe creier, la Spitalul Judetean din Timisoara! Iata care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix!

Doliu in lumea sportului romanesc! O fosta jucatoare din naționala Romaniei s-a stins din viața la varsta de 46 de ani / FOTO 

19:20, 04.03.2024 - Lumea sportului din Romania e in doliu! Ruxandra Dumitrescu, fosta jucatoare din naționala Romaniei, s-a stins din viața la varsta de 46 de ani. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut de reprezentanții Federației Romane de Volei.

Mircea Rednic a ajuns de urgența la spital. In august, acesta a suferit un infarct

17:31, 19.02.2024 - Mircea Rednic (61 de ani), antrenorul celor de la UTA, a mers la spital astazi, dupa ce a acuzat stari de amețeala in timpul antrenamentului. Starea lui este stabila in acest moment, conform presei din Arad. Citește și: Miliardarul brazilian Abilio Diniz, al doilea mare acționar al Carrefour, a murit…


Ce parere ai despre aceasta stire?