Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​Snooker: Fostul campion mondial Stuart Bingham, anchetat pentru implicare in pariuri

Publicat:

Fostul campion mondial la snooker este anchetat dupa ce a pariat pe alte meciuri de snooker, informeaza BBC, conform News.ro. Binghman a recunoscut acuzatiile, dar spune ca nu a stiut ca incalca regulile.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un fost campion mondial este in doliu - Mai multe rude ale sale au fost ucise in Noua Caledonie

21:45, 27.05.2024 - Christian Karembeu, fost fotbalist important al nationalei Frantei, originar din Noua Caledonie, a dezvaluit luni ca mai multe rude ale sale au fost ucise in timpul violentelor care au avut loc recent in acest teritoriu francez aflat in Oceanul Pacific, informeaza L'Equipe, potrivit Agerpres.

CAMPION MONDIAL Kyren Wilson, noul campion mondial la snooker

17:21, 08.05.2024 - Englezul Kyren Wilson (32 de ani, locul 12 mondial) este noul campion mondial la snooker dupa ce l-a invins in finala pe galezul Jak Jones, scor 18-14 The post CAMPION MONDIAL Kyren Wilson, noul campion mondial la snooker first appeared on Informatia Zilei .

VIDEO. A caștigat primul titlu de campion mondial la snooker. Englezul Kyren Wilson l-a invins pe Jak Jones

19:31, 07.05.2024 - Kyren Wilson a obținut primul sau titlu de campion mondial la snooker, dupa ce l-a invins in finala, cu scorul de 18-14, pe galezul Jak Jones. Meciul a avut loc la Crucible Theatre din Sheffield. Wilson, in varsta de 31 de ani, a triumfat in fața unui adversar care a trebuit sa treaca prin calificarile…

CM Snooker 2024: Kyren Wilson, tot mai aproape de calificarea in finala de la Crucible

09:25, 04.05.2024 - Kyren Wilson il conduce cu 14-10 pe David Gilbert și este mare favorit la calificarea in finala Campionatului Mondial de Snooker. In cealalta semifinala de la Crucible este in continuare echilibru (8-8 in disputa dintre Jak Jones și Stuart Bingham).

Eliminat prematur de la Crucible, multiplul campion mondial Mark Williams vede un favorit surprizator la CM Snooker 2024

12:15, 24.04.2024 - Mark Williams a caștigat ultimul turneu important disputat inainte de CM de Snooker (n.r. Tour Championship) și era vazut drept unul dintre marii favoriți la caștigarea trofeului. Galezul in varsta de 49 de ani avea insa sa fie eliminat din runda inaugurala de la Crucible, iar acum lanseaza o varianta…

Judoka satmareni au paricipat la un seminar susținut de triplul campion mondial Ono Sohej

19:10, 24.03.2024 - Doi judoka de la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare, Salajan-Kinczel Erik și Jeromos Almos, au participat sambata alaturi de antrenorul lor, Gergely Attila la un seminar susținut de catre dublul campion olimpic și triplul campion mondial, japonezul Ono Sohej. La seminarul organizat la Cegled,…

Snooker - World Open: John Higgins, de patru ori campion mondial, eliminat de locul 52 in lume

18:11, 19.03.2024 - John Higgins a parasit surprinzator World Open, multiplul campion al lumii fiind invins de Jackson Page (ocupantul locului 52 in clasamentul mondial), scor 5-3, in primul tur al turneului de snooker de la Yushan (China).

Pilotul multiplu campion mondial care ar putea reveni in Formula 1

14:15, 01.03.2024 - Transferul lui Lewis Hamilton de la Mercedes la Ferrari a adus o agitație suplimentara in lumea Formulei 1. Zvonurile privind inlocuitorul britanicului sunt multe, iar ultima varianta este reprezentanta de o intoarcere a lui Sebastian Vettel in Marele Circ.


Ce parere ai despre aceasta stire?