Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Slip & Slide pe o plajă superbă, la 25 km de Timişoara

Publicat:

O plaja superba va fi punctul de atractie al pasionatilor de soare, distractie si adrenalina, printre altele avand amenajat un tobogan artificial. Este vorba de plaja lacului de la marginea localitatii aradene Ghioroc, situata la 25 km de Timisoara, care va gazdui un eveniment atractiv pentru tinerii din vestul tarii. Slip & Slide este un eveniment la care toti doritorii pot sa participe cu o saltea, barca, colac sau orice obiect gonflabil capabil sa alunece pe un tobogan artificial, acoperit cu material sintetic. „Deocamdata suntem la faza ultimelor retusuri, iar in curand vom organiza un eveniment

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Amintiri din anii de glorie ai litoralului romanesc! Carte poștala din anii ’70, cu o zi superba de pe plaja Venus - FOTO

15:35, 30.05.2024 - Vacanțele aratau puțin diferit in anii ’70 in Romania. Considerata perioada de glorie a litoralului romanesc, loc care atragea an de an, milioane de turiști straini. Mulți dintre aceștia alegeau stațiunile romanești din cauza prețurilor imbatabile, mult mai ieftine decat in vest. Și turiștii romani…

Eveniment european in premiera absoluta la Teatrul Național din Timișoara

20:05, 28.05.2024 - Un eveniment european in premiera absoluta va avea loc la Teatrul Național din Timișoara vineri, 14 iunie, in Sala Mare. Este vorba despre repetiția generala cu public a spectacolului „Trezire”, viitoarea premiera a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.

O tanara a fost prinsa facand plaja pe barca Poliției Locale din Timișoara. Avea asupra ei și ceva droguri

12:40, 15.05.2024 - Polițiștii locali din Timișoara aflați marți seara, 14 mai, in patrulare in parcurile de pe malul Begai au gasit o tanara care facea plasa pe ambarcațiunea lor, trasa in zona podului de la Catedrala.

Plaja urbana la Timișoara, la un 'festival' de Beach Volley

10:15, 14.05.2024 - Cea de-a III-a editie a MONS Beach Volley Festival se va desfasura in perioada 17 - 19 mai, in Parcul Rozelor din Timisoara, si este dedicat pasionatilor de volei de toate varstele, fiind unicul eveniment din zona de vest a tarii creat cu scopul de a aduce plaja si distractia de la mare si la campie.

Eșec total la mitingul organizat de Alianța Dreapta Unita, la Timișoara

09:21, 10.05.2024 - Cu o promovare masiva pe rețelele de socializare din partea tuturor reprezentanților Alianței Dreapta Unita, fastuosul eveniment preconizat a adunat prea puțini oameni pentru a umple sala Olimpia din Timișoara.Deși liderii Alianței din care face parte USR, PMP și Forța Dreptei au avut mari așteptari…

Alianța Dreapta Unita: miting eșuat și eveniment cu sala goala la Timișoara

22:25, 09.05.2024 - Campania electorala a inceput cu un eșec major pentru Alianța Dreapta Unita. Mitingul organizat la Timișoara, cu ocazia Zilei Europei, a fost un fiasco total, departe de ce iși doreau liderii celor trei partide care fac parte din Alianța: USR, PMP și Forța Dreptei.

Simonis: „Timișoara merita un festival muzical de top”. Se angajeaza sa ia masuri pentru un astfel de eveniment

12:05, 29.04.2024 - „Timișoara merita un festival muzical de top”, este de parere Alfred Simonis, care candideaza la alegerile din iunie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș din partea coaliției PSD-PNL.

Accident pe autostrada Vestului intre Timișoara și Arad

12:10, 06.04.2024 - Eveniment rutier pe autostrada Vestului. In jurul orei 7:15, pe #A1, km 522+800, Arad, sensul de mers spre Timisoara, un autotren a acrosat parapetul marginal și s-a rasturnat in șanț. Banda de urgența este inchisa. .Se estimeaza reluarea circulației normale pana la ora 14.


Ce parere ai despre aceasta stire?