Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siria: Bombardiere ruse au atacat poziții ale jihadiștilor pe malul vestic al Eufratului

Publicat:

Șase bombardiere cu raza lunga de acțiune TU-22M3 au efectuat lovituri aeriene asupra unor poziții ale gruparii in Siria, pe malul vestic al fluviului Eufrat, a anunțat vineri rus, citat de RIA Novosti, potrivit Reuters.

Printre obiectivele țintite se afla atât grupuri de militanți, cât și fortificații ale jihadiștilor.

În urma cu trei zile, șeful al armatei ruse, , a anunțat ca 'faza activa a operațiunii militare' în Siria, unde armata…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina, spune Lavrov

15:40, 13.05.2024 - Daca Occidentul vrea sa se bata pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita, a declarat luni ministrul de externe rus in exercitiu Serghei Lavrov, citat de agentia de stat de presa RIA Novosti, potrivit Reuters.

Putin l-a scos pe Soigu din Guvern

22:21, 12.05.2024 - Actualul ministru rus al apararii Serghei Soigu nu va mai face parte din noul guvern al premierului Mihail Misustin care va fi numit dupa ce presedintele Vladimir Putin a fost reinvestit in functie pentru un nou mandat prezidential, a anuntat Kremlinul duminica seara, transmit agentiile ruse de presa,…

VIDEO - Ucraina a respins un atac asupra Odesei și a atacat regiunea rusa Belgorod

09:56, 09.05.2024 - Sistemele de aparare aeriana ucrainene au distrus 17 din 20 de drone lansate de Rusia spre teritoriul Ucrainei, au comunicat joi fortele aeriene ucrainene, conform Reuters.Dronele au fost distruse deasupra regiunii Odesa din sudul Ucrainei, au transmis pe Telegram fortele aeriene.

Rusia a atacat masiv Ucraina in aprilie. Zelenski: „Au folosit 300 de rachete, 300 de drone și mii de bombe ghidate”

16:50, 02.05.2024 - Rusia a folosit peste 300 de rachete, aproximativ 300 de drone de tip Shahed si peste 3.200 de bombe ghidate in atacurile din aprilie asupra Ucrainei, a declarat joi presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, relateaza Reuters.

Nebunie la Ministerul Apararii din Rusia: Un om de afaceri a fost reținut in scandalul de corupție!

13:40, 25.04.2024 - Un al treilea barbat a fost retinut in ancheta de coruptie si luare de mita care il are in centru pe Timur Ivanov, adjunctul ministrului rus al apararii, a anuntat joi serviciul judiciar din Moscova, relateaza Reuters.

De ce a atacat Statul Islamic Rusia?

02:10, 26.03.2024 - Statul Islamic (ISIS) ataca acolo unde poate. Și unde e lasat. Și daca e vorba de o mare capitala a lumii precum Moscova, e mult mai bine, pentru ca garanteaza ca difuzorul e mult mai mare. Dar, in plus, daca propaganda islamista gasește "motive" pentru a-si justifica atacul, eficiența este mult mai…

Atacul la sala de concerte de la Moscova: de ce Statul Islamic vizeaza Rusia?

16:41, 23.03.2024 - Peste 115 de persoane au fost ucise și aproximativ 120 au fost ranite intr-un atac mortal la Moscova revendicat de un grup afiliat Statului Islamic. Mai mult de 115 persoane au fost ucise și aproape 120 au fost ranite in urma unui atac brutal asupra spectatorilor la un concert la Crocus City Hall din…

De ce a atacat ISIS-K un teatru din Moscova și ce se știe despre aceasta grupare. Explicațiile specialiștilor

08:26, 23.03.2024 - Statele Unite dispun de informații care confirma revendicarea de catre Statul Islamic a unui atac armat mortal la un concert din apropierea Moscovei, vineri, a declarat un oficial american pentru Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?