Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sirenele, pornite într-un sector din Chișinău. Află ce s-a întâmplat

Publicat:

Aplicații DSE pentru testarea salvatorilor din sectorul Rașcani. Astazi la ora 8:40 au fost incluse sirenele in tot sectorul. Prima aplicație are loc intr-un bloc locativ dupa care la tipografie unde salvatorii vor acorda ajutorul medical și stinge un incendiu.

A treia aplicație va avea loc la unde vor fi transportate "victimele incendiului" din blocul locativ situat in sectorul Rașcani.

Share pe G+ OK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ceban: ”Prin dosarele pornite in care sint vizați mai mulți funcționari, intenționat se pune presiune”

13:25, 29.04.2024 - Dupa ce astazi CNA a realizat mai multe percheziții intr-un dosar de corupere pasiva și luare de mita, in care este cercetat un președinte al Intovarașirii Pomicole din mun. Chisinau și un fost specialist al Direcției funciare a Primariei mun. Chișinau, primarul capitalei, Ion Ceban a venit cu un comentariu…

Copreședintele Comisiei moldo-bulgare: Moldindconbank – cea mai mare investiție a Bulgariei in sectorul bancar

20:16, 27.03.2024 - Moldindconbank, investitorul majoritar al caruia este compania bulgara DOVERIE-INVEST EAD, a participat la forumul economic moldo-bulgar, organizat in data de 27 martie la Chișinau, in cadrul reuniunii Comisiei interguvernamentale moldo-bulgare pentru cooperare economica.

Aeronava TAROM, aterizare de urgența la București, dupa ce a fost lovita de fulger. Ce s-a intamplat cu pasagerii

07:45, 25.03.2024 - Un avion TAROM cu destinația Chișinau a fost nevoit sa revina, de urgența, la sol, in noaptea de duminica. Aeronava s-a intors pe aeroportul „Henri Coanda” de unde decolase, dupa ce a fost lovita de fulger.

Deconectarea agentului termic in sectorul Rișcani din municipiul Chișinau

10:00, 15.03.2024 - Termoelectrica S.A. informeaza consumatorii din sectorul Rișcani al capitalei despre sistarea temporara a agentului termic astazi, 15 martie, in intervalul orelor 09:00 – 16:00. In deconectare vor fi 92 blocuri din perimetrul strazilor: Alecu Russo, Nicolae Dimo, Bogdan Voievod, Florilor, Miron Costin…

Instagram, cea mai descarcata aplicatie anul trecut

09:55, 08.03.2024 - Instagram a depasit TikTok ca numar al descarcarilor din magazinele de aplicatii anul trecut si a devenit cea mai descarcata aplicatie din lume. Numarul de download-uri al Instagram a crescut anul trecut cu 20%, la 768 de milioane, ceea ce a dus aplicatia detinuta de Meta pe primul loc in clasamentul…

(video) Tragedie la inalțime: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Rașcani

09:55, 06.03.2024 - Un barbat de 38 de ani a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Rașcani. Cazul a avut loc pe data de 5 martie iar polițiștii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut pe barbat sa recurga la așa gest.

Janis Mazeiks, despre rezultatele Moldovei in sectorul energetic

21:21, 23.02.2024 - Rezultatele din sectorul energetic, in opinia ambasadorului Uniunii Europene (UE) la Chișinau, reprezinta cel mai remarcabil progres inregistrat de țara noastra, de la obținerea statutului de țara candidata și pina in prezent. "Am observat progresul cel mai notoriu in sectorul energetic. Cunoașteți…

Caz șocant in Chișinau: Cadavrul unei femei cu o plaga in jurul gatului, gasit intr-un apartament din sectorul Rașcani

15:25, 23.02.2024 - O femeie de 30 de ani a fost gasita decedata, cu o plaga in jurul gatului intr-un apartament de pe o strada din capitala. Informația a fost inregistrata de catre Inspectoratul de Poliție Rașcani pe data de 21 Februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?