Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simptomele unei afecțuni grave greu de diagnosticat. De cât timp este nevoie pentru ca „ucigașul tăcut” să fie depistat

Publicat:

Un ucigaș tacut care afecteaza 1 din 20 de persoane in , poate fi diagnosticat dupa mai mult de patru ani, intrucat simptomele sale sunt asemanatoare cu cele ale altor afecțiuni.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene sangeroase pe strada! Un barbat si-a injunghiat sotia, in Olt. Femeia a fost transportata la spital, unde a murit, iar ucigașul a fost depistat in oras

19:46, 29.04.2024 - Scene sangeroase pe strada! Un barbat si-a injunghiat sotia, in Olt. Femeia a fost transportata la spital, unde a murit, iar ucigașul a fost depistat in orasUn barbat si-a injunghiat, luni, sotia pe o strada din Draganesti-Olt, iare femeia a fost transportata la spital unde a murit. Barbatul a fugit,…

IPJ Bistrita-Nasaud:Autoturism reclamat ca sustras din Marea Britanie, depistat si indisponibilizat de politisti

13:40, 23.04.2024 - Nr.135 din 23 aprilie 2024 BULETIN DE PRESA Autoturism reclamat ca sustras din Marea Britanie, depistat si indisponibilizat de politistii Serviciului de Investigatii Criminale Bistrita Nasaud La data de 22 aprilie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au depistat in posesia unui barbat…

Bolid confiscat in Anglia, depistat la Nadlac

13:40, 13.04.2024 - NADLAC. Un autoturism Mercedes, estimat la o valoare de 27.000 de euro, a fost depistat de politistii de frontiera de la Nadlac, masina fiind data disparuta in Marea Britanie. Autoturismul era condus de un bulgar care se indrepta spre tara lui de bastina.

Romanii, probleme grave din cauza alergiilor de primavara. Cum se pot calma simptomele

16:50, 08.04.2024 - Romanii sufera tot mai mult din cauza alergiilor de primavara. Printre simptome se numara stranutul, nas infundat, mancarime, ochi roșii, lacrimat sau tuse. Acestea se pot ameliora cu ajutorul unor metode simple.

Care sunt simptomele hipertensiunii arteriale. Afecțiunea cardiaca este cunoscuta drept „ucigașul tacut”

15:00, 26.03.2024 - In cel mai recent episod Medicool, dr. Mihai Pautov și invitatul sau, medicul cardiolog Ștefan Busnatu, au explicat ce este hipertensiunea arteriala, dar și cum putem face fața acestei afecțiuni.

Cat de periculoase sunt bauturile dietetice. Ucigașul tacut care ucide milioane de oameni

22:21, 05.03.2024 - Consumul a doi litri sau mai mult pe saptamana de bauturi indulcite artificial crește cu 20% riscul unei batai neregulate a inimii, numita fibrilație atriala, in comparație cu persoanele care nu beau nimic, a constatat un nou studiu citat de CNN.

Cum se manifesta herniile de la nivelul coloanei vertebrale?

13:25, 26.02.2024 - Nu toate durerile de spate sunt grave, cum nu toate durerile de spate sunt suportabile. Exista situații cand aceasta zona a corpului ne doare atat de tare incat ne pune in imposibilitatea de a ne mișca, de a ne desfașura activitatea in mod normal. Sunt dureri și dureri, situații și situații. In orice…

Regele Charles al III-lea, diagnosticat cu cancer: Prințul Harry va veni in Marea Britanie sa-și vada tatal

22:30, 05.02.2024 - Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o forma de cancer, a anunțat luni Palatul Buckingham. Prințul Harry a vorbit cu Regele și va merge in Marea Britanie sa-și vada tatal. O sursa regala a declarat ca nu este vorba de cancer la prostata, scrie observatornews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?